Başarılı iş adamı Vedat Aşçı’nın Bodrum’un adı gibi olan Cennet Koyu'nda inşaa ettiği The Residences at Mandarin Oriental projesinin tanıtım davetine katılmak için haftasonu Bodrum’daydım.




Bodrum'da hasret giderdiler




Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte oldukça hareketlenen Bodrum bu açılış davetiyle adeta tavan yaptı. Kimi ararsanız tanıtım davetindeydi. Tatilini özel teknelerinde ve yazlıklarında geçiren sosyetenin ünlü isimleri bronzlaşmış tenleriyle adeta şıklık yarışı içerisindeydiler. Eros Ramazzotti’nin muhteşem konseri ile eğlencenin doruk noktasına ulaştığı gecenin detaylarına birazdan geleceğim…




Vedat Bey yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Cennet Koyu'nda inşaa ettiği yeni projesinin tanıtım davetine dünyaca ünlü İsrailli model Bar Refaeli ve ünlü oyuncu Milla Jovovic onur konuğu olarak katılmışlardı. Organizasyonda görevli arkadaşlar beni arayıp dünyaca ünlü iki konuklarının ayrı ayrı HT KULÜP’e röportaj vereceklerini konsept olarak kendilerine uygun olduğu için HT KULÜP’ü tercih ettiklerini söylediler, onur duydum!






Cumartesi günü saat 18.00'de Cennet Koyu'nun güzel plajında Milla Jovovich ile buluştum. Kameraman arkadaşım Atakan Makar ile ünlü yıldızla çok özel bir söyleşi yaptık. Bir insan bu kadar sıcakkanlı, bu kadar sempatik olur mu, adeta egolarından kurtulmuş sıcacık ve samimi bir söyleşinin sonunda birbirimizi öperek sarılarak ayrıldık Milla ile… Bu arada az kalsın unutuyordum ünlü oyuncu bir albüm hazırlığı içerisindeymiş ilk kez HT KULÜP’e açıkladığını söyledi üstelik bir şarkısını mikrofonlarımıza söyleyerek ipucu bile verdi.






Milla Jovovich röportajının ardından pazar günü dünyaca ünlü model Bar Refaeli ile yine aynı plajda sabah 10.00'da buluştuk. Daha önce birkaç kez ülkemize gelen ünlü model ile tanışıp konuşmaya başlayınca doğrusu çok şaşırdım... Fotoğraf çektirmem, uzun konuşmam, ne soracaksınız gibi cümlelerle naz yapmaya başlayınca menajerine bu ropörtajı yapamayacağımı söyledim. Oldukça şaşıran Refaeli Hanım, herhalde üstüne atlayacağımızı alttan alacağımı zannediyordu ki, özür diledi ve yanlış anlaşıldığını, uykusunu tam alamadığı için gergin olduğunu söyleyerek ropörtaja başladı. Doğrusu yeni bir şey anlatmadı, moda, müzik, Türkiye’yi çok sevdiğini gibi klasik bir söyleşi oldu. Kadının ağzından laf almak deveye hendek atlatmak gibi bir şey oldu.




Dünyaca ünlü iki yıldız arasındaki fark... Milla Jovovich, tarzı olan, sıcak,samimi, egolarından kurtulmuş bir dünya güzeli… Bar Refaeli, kendini beğenmiş, paramı alsam bu iş bitse de gitsem, egoları tavan yapmış, güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan aşkları ile ön planda İsrailli bir kız işte…




Not:Milla Jovovich ve Bar Refaeli ropörtajları cumartesi akşamı 22.10'da Habertürk ekranlarında HT KULÜP’te olacak, kaçırmayın derim.




The Residences at Mandarin Oriental’ın açılış daveti muhteşemdi. 5 bin kişinin davetli olduğu gece renkli gösteriler, şovlar ve Eros Ramazzotti’nin romantik şarkılarıyla Bodrum’a hatta bu yaza damga vurdu. Geceye katılan sosyetenin ünlü isimlerinin ayrıntılarını sayfalarımızda bulabilirsiniz. Projede emeği geçen herkesin eline sağlık. Unutmayalım ki, ülkemiz böyle dev yatırımlarla büyür ve dünyadaki rakipleriyle yarışır hale gelir…

İyi haftalar…



rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR