Malum okulların tatile girmesine çok az bir zaman kaldı... Tatil planları yapıldı... Önümüzdeki cuma günü son ders zili çalmasının ardından tatilciler, yazlık beldelere akın edecek.. Bodrum, Çeşme, Marmaris gibi ülkemizin cennet köşelerindeki oteller de tatilcileri bekliyor.

Tekne tatilcileri, geçtiğimiz mayıs ayında sezonu açtı zaten... Ömer-Alara Malaz, Berrin- Olgun Zorlu çifti, Göcek'in eşsiz koylarında yazın tadını çıkarmaya başladı bile... Nihat Özdemir, Serra Tokar, Kaya Ersu'nun da rotası Göcek koyları oldu... Tekne tatilcilerinin bu yaz da rotası Ege ve Akdeniz'in eşsiz koyları olacak.

Bodrum ve Çeşme otelleri de misafirlerini bekliyor... HT Kulüp ekibi yaz boyu Bodrum, Çeşme, Antalya gibi popüler tatil adreslerinde sahillerin nabzını tutuyor olacak. Kim, kiminle, nerede, tatilde... Anında her yaz olduğu gibi bu yaz da htkulup.com'dan öğreneceksiniz.

Önümüzde üç ay gibi bir zaman var... Yine sahiller dolup taşacak ve bol bol yaz aşkları yaşanacak... Kurban Bayramı'nın 9 gün resmi tatil olmasıyla birlikte iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin çoğu yurtdışına tatile gitmeyi planlıyor. Tabii ki Yunan Adaları da bu aralar çok popüler...

Bodrum'da yazlığı olan ünlü isimlerden Nedim-Gamze Keçeli çifti, Bodrum manzaralı yazlık evlerinde yine dostlarını ağırlayacak. Geçtiğimiz yaz neredeyse karaya hiç ayak basmayan Etel Baler'in bu sene de planı aynı... Tekne ile Yunan Adaları'nı dolaşacak olan Etel Baler, şimdiden çok heyecanlı...

Tekne ile Bodrum dışında Yunan Adaları'na gitmeyi planlayan Bahar Şer de tatil için start verdi... Tatilcilerin renkli anlarını ve yaz fotoğraflarını yine her zamanki gibi htkulup.com'dan takip edeceksiniz.

Şimdiden tatile çıkacak olan herkese iyi tatiller dilerim...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR