Nisan ayı ile birlikte artık resmi olarak kış bitti ve bahar aylarına güzel bir giriş yaptık. Hava sıcaklıkları artınca paltolar montlar raflara kalktı. Seçimleri de geride bıraktık önümüz bayram. Planlar programlar yapılmaya başlandı.

İş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin şimdiden tatil adresleri hazır... Kimi yurt dışına gitmeyi düşünürken kimisi Akdeniz Ege kıyılarına demir atacak. Başta Bodrum, Çeşme, Antalya olmak üzere ülkemizin cennet köşeleri tatilcilerle dolup taşacak.

Dedim ya artık bahara resmen girmiş bulunuyoruz. Artık günler daha uzun, planlar daha kapsamlı olacak. Kışın o soğuk kasvetli havasını geride bıraktık. Caddeler cıvıl cıvıl... Zaten baharın geldiğini Bebek caddelerinde yürüyüş yapanların artmasıyla daha bir iyi anlıyoruz. Caddelerde görevli muhabir arkadaşlarımızın görüntülediği iş dünyasının ünlü isimleri, Bebek'te bol bol kameralarımıza yansıyor. Deniz kenarında yürüyüş yapanlar, torunun parkta gezdirenler, köpeği ile dolaşanlar daha neler neler... Yani Bebek yine bildiğiniz gibi...

Okulların da tatil olmasını fırsat bilen ünlü isimler, 9 günlük bayram tatilini mutlaka değerlendirecektir. Bizde anbean tatilde kim, nerede sizleri haberdar edeceğiz.

Şimdiden herkese mutlu bayramlar dilerim...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR