Kayak mevsimi geldi çattı... İş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin de kış ile birlikte rotaları dünyaca ünlü kayak merkezlerine çevrildi... Yarı yıl tatilini fırsat bilen kış tatilcileri, dünyanın dört bir yanına dağıldı. Bu sene özellikle tercih edilen kayak merkezi Courchevel oldu... Aslı Şen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kar kombinlerini takipçilerinin beğenisine sundu. Megeve ise yine gözde kayak merkezlerindendi... Nuri Develi ile eşi Tuba Develi, çocuklarına karne hediyesi olarak kayak tatili organize etmişti. Nejdet Ayaydın eşi Emel Ayaydın, Londra'da okuyan kızı Emel'i görmek için İngiltere'ye uçtu.


Yarı yıl tatilinde sıcak iklime giden de vardı. İzzet - Yasemin Özilhan çifti, Maldivler'de kızlarıyla deniz ve güneşin tadını çıkardı. Sanem - Ralf Tezman, Courchevel'de pistlerden inmezken, Kaan - Aslışah Demirağ çiftinin çocuklarıyla kayak keyfini sosyal medyadaki fotoğraflardan takip ettik.


Kış tatili için ülkemizde Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya'daki kayak merkezlerini de es geçmemek gerek. Upuzun pistleri ve sosyal olanaklarıyla Uludağ, cemiyet dünyasından ünlü isimlerin yine bir numarasıydı. Gülşah-Ender Alkoçlar çifti, Uludağ'da kayak sezonu açmış sömestrde misafirlerini karşılamanın mutluluğunu yaşadılar.


Bahar-Ozan Şer çifti de Uludağ'da sezonu açarak kayak tutkunlarını ağırladılar.


Kış tatilini kimi çok sever kimi hiç sevmez... Uludağ'ın bu sene gözde misafirleri arasında Derin Mermerci ile hayat arkadaşı Murat Aslan vardı. Derin Hanım, sömestr dolayısıyla ikiz kızlarını da dağa getirmişti. Derin Hanım ve kızları, gün boyu kayak yapıp kar manzarasının tadını çıkardı.


Şubat ayı demek kayak tutkunları için kış sporlarının başlangıcı demek.. Adrenalin çok seven iş insanı Cem Hakko da Ronit Hanım ile yollarını ayırınca soluğu Fransa'da kayak da aldı...


Yeni başlangıçlar için bembeyaz bir sayfa açtı Cem Hakko...


Kayak tutkunlarının anbean tatillerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Bizi takipte kalın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR