Ağustos ayının son günlerine yaklaşmamızla birlikte artık Bodrum'da sezon bitti diyebiliriz...

Geçtiğimiz yıllara nazaran oldukça sönük bir yaz sezonu geçirdik...Dizi setlerinin başlamasıyla oyuncuların çoğu zaten İstanbul'a dönmüştü. Setten izin aldıkları günler Ege kıyılarına birkaç günlük tatile giden ünlülerin çoğu artık İstanbul'da... Öte yandan hafta sonları için Çeşme, Bodrum, Göcek gibi popüler tatil adreslerini tercih eden iş dünyasından ünlü isimler de yavaş yavaş şehre adapte olmaya başladı. Sonbaharda İstanbul'un sosyal hayatı çok renkli olur... Genelde konserler, davetler, açılışlar ve etkinlikler eylül ayı itibariyle başlar... Eylül gibi İstanbul'un tekrar hareketleneceğini umuyorum.

Gelelim Bodrum, Çeşme, Göcek gibi ünlülerin çoğunlukla tercih ettiği tatil lokasyonlarına... Bu sene beach'lerde ünlülere geçtiğimiz yıllarda olduğu kadar çok rastlayamadık. Kimi özel teknesinde tatil yapıyordu, kimi günübirlik geldiği beach'lerde denize girerek vakit geçirdi.

HT Kulüp ve Show TV Magazin muhabirleri Ege ve Akdeniz kıyılarını karış karış gezdi. Özel haberleriyle manşetleri ve tv ekranlarını süslediler. Yazın son günlerini Bodrum'da geçiren ünlü isimlerden Elif Dürüst geleneksel hale gelen bikinili pozunu vererek sezonu kapattı. Sanem-Ralf Tezman, Hande - Mehmet Gamgam çiftiyle Bodrum tatillerini Yunan Adaları'nda devam etti. Arkadaş grubuna daha sonradan Mert Gocay, Pınar-İlhan Sabancı ve Moris Kohen de katılarak Mikonos'un gözde gece kulüplerinde eğlencenin tadını çıkardılar.

Çoğu ünlümüz bu sene Yunan Adaları'nı mesken tuttu. Kendilerine yeni rotalar oluşturan iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler, arkadaşlarını da alarak yurt dışındaki farklı tatil destinasyonlarına öncelik verdiler.

Önümüzde koca bir kış sezonu var... 2023'te yapılacak seçimlerden dolayı herkes siyasete konsantre... Ve ülkemiz seçim atmosferine çoktan girmiş durumda.

Dedim ya eylülle birlikte İstanbul'un sosyal hayatı çok renklenecek. Konserler, açılışlar, festivaller, sanat davetleri, sergiler hepsi eylülle birlikte start alacak... Peki siz bu hareketliliğe şimdiden hazır mısınız?






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR