Ocak ayı ile birlikte başlayan kayak sezonu, bu sezon oldukça hareketli geçiyor. Uludağ, Kartalkaya ve Erzurum gibi popüler kayak rotaları yine tatilcilerin gözdesi oldu.

Kış sporlarından vazgeçemeyen iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler, yılbaşından bu yana dağ havası alarak kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

Özellikle Uludağ'ı tercih eden isimler, bu sene de değişmedi. Her sene kızları Neslişah Düzyatan ve Aslışah Demirağ ile Uludağ'a giden Gülşah-Ender Alkoçlar çifti için bu sene kayak tatili daha bir anlamlıydı. Aileye yeni katılan Kaan-Aslışah Demirağ çiftinin oğulları Cem de bu sene Uludağ'daydı.

Gamze-Nedim Keçeli çifti, oğulları Yaman'la birlikte bu sene dağda tatildeydi. Babasıyla birlikte kar motoruna binen küçük Yaman, yavaş yavaş kayak derslerine de başlamış.

Yılbaşına Uludağ'da 'merhaba' diyen isimlerden biri de Bahar-Ozan Şer oldu. Hem eğlence hem de iş için Bursa'nın gözde kayak merkezinde zaman geçiren Şer çifti, yeni yılı arkadaşlarıyla birlikte karşıladı.

Yılbaşında dağ havası alan ünlü isimler, sömestr ile birlikte tatil planı yapmaya başladılar bile... Yurt dışını tercih edecek olan tatilcilerin muhtemelen rotaları Courchevel, St Moritz, Megeve ve Cortina olacak...

Tatil, her zaman insana pozitif anlamda iyi gelir. Ancak işin bir de sağlık yönü var tabii... Bu dönem sosyeteden ünlü isimlerin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Aylin Tahincioğlu ve Ali Koç, ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sosyal mesafe ve maske kuralına uymalarına rağmen, maalesef ülkemizde vakalar oldukça artmış durumda..

24 Ocak'ta başlayacak olan yarı yıl tatiliyle birlikte iş dünyasından ünlü isimler de kayak tatili için yola çıkacak. 4 Şubat'a kadar devam edecek olan sömestrde herkesi sosyal mesafe ve maske konusundan tekrar uyarmak istiyorum.

Tatilin tadını çocuklarınızla doyasıya çıkarmanız dileğiyle...

Herkese sağlıklı günler...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR