Öztarhan çifti neden boşandı?




Nazlı - Önder Öztarhan çiftinin mutluluk masalı 29 Haziran 2002'de başlamıştı. Birbirlerini çok seven ve mutlu evliliklerine Sahara ve Nazenin isminde iki dünyalar tatlısı çocuk sığdıran Öztarhan çiftinin mutluluğuna maalesef nazar değdi.




Flört ettikleri dönemden tanıdığım ikilinin arasına, geçtiğimiz yıl kara kedi girdi. Küsmeler, barışmalar, kavgalar, evlerini ayırmalar sonrasında tekrar aynı evde yaşamalar, ailelerin araya girmesi derken iş tatlıya bağlanmıştı. Taa ki geçtiğimiz günlerde boşanma kararı vererek mahkemenin yolunu tutana kadar...

Bir yıl kadar arayı düzeltmek için çok çabaladılar. Çocuklarının geleceğini düşünerek ortak hareket etmek istediler ancak durum istedikleri gibi olmadı maalesef... Sonunda birlikte çıktıkları bir akşam yemeğinde medeni bir şekilde yollarını ayırmaya karar verdiler. 20 yıldır yakından tanıdığım Öztarhan çifti, geçtiğimiz günlerde görülen davanın ardından boşandı. Ama eminim ki iki çocukları olan ve böylesine medeni şekilde boşanan Önder Öztarhan ve Nazlı Keçili için verdikleri karar en doğrusu. Geçmişte yaşadıkları kavgalarda ailelerin araya girmesiyle tekrar barışan çiftin, aileleri de artık en doğru kararın bu yönde olması gerektiğini kabul etmiş.




Keşke tüm çiftler, Öztarhanlar gibi medeni ve güzel bir şekilde yollarını ayırabilse...

Birbirlerinin kalplerini kırmadan evliliklerini sonlandırabilseler...

Uzun yıllar evli kaldıktan sonra tek başına bir hayata adapte olmak zor olsa gerek... Ama Önder Öztarhan ve Nazlı Keçili'nin, bu olayı en iyi şekilde atlatıp yeni hayatlarında mutlu olacaklarına inanıyorum.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR