Serenay Sarıkaya'nın takıntılı hayranı emniyette ifade veriyor. Hem de rahat rahat, göğsünü gere gere, "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Beni kabul edene kadar peşini bırakmam" diyor. Bak sen... Hiç korkmadan hem de emniyette bunu söylüyor. Gerçekten "Yok artık!!!"

Ceylan Ertem'in takıntılı hayranı kendisi için cinsiyet değiştirmiş. Şaka değil evet cinsiyet değiştirmiş. Gerçekten "Yok artık!!" Ama Ceylan Ertem kendisi anlatıyor. Meğer "Hayranınım" diye diye adım adım takip etmiş. Beş yıl şaka değil. Beş yıl. Ceylan Ertem nereye gitse, kafasını nereye çevirse bu takıntılı hayranı görmüş.

Batsın böyle hayranlık...

Bastın böyle sevgi...

Bu tipler, "Ya benimsin ya da benim. Başka seçenek yok" diyor başka da bir şey demiyor. Düşünmüyor...

İşte bu kadınları öldüren erkekler de böyle. Takıntılı...

Onlarda "Benim olacaksın benim" diyor. Karşı taraf, "İstemiyorum" dedikçe "İsteyeceksin benim olacaksın" diyor. Olacak iş mi? Sürekli kadınlar zorla götürülüyor. Zorla taciz ediliyor. Zorla çekiştiriliyor. Her gün haberlerde de görüyoruz.

Kadınlar sürekli tacizde...

Ünlü-ünsüz.

Zengin-fakir.

Fark etmiyor. Kadınlar takıntılı tiplerden kurtulamıyor. Olmaz olsun böyle sevgi, aşk, takıntı. Olmaz olsun... Bu kişiler en ağır şekilde cezalandırılmalı, hatta tedavi edilmeleri gerekiyor.

TikTok dansı

İddiaya göre genç kadın, gece gündüz videolar çekiyor. O videoları da TikTok hesabından paylaşıyormuş. Boşanma davası sürerken adam da, "Çocuklarımla ilgilenmiyor. Gece-gündüz video çekiyor. TikTok hesabından paylaşıyor" diyor ve çocukların velayetini alıyor. Gitti çocuklar... Popüler olacağım, dans edeceğim, takipçi kazanacağım, like alacağım derken gitti çocuklar. Aman dikkat! Özellikle, bu yukarıya kaydır anneleri var ya... Gece-gündüz demeden yukarıya kaydır yapanlar hani.. Eşiniz size takar falan... Boşanma kararı alırsınız. Her dakika sosyal medyada olduğunuz için, evin orasını burasını paylaştığınız için. Hani yatak odası, mutfak, giyinme odası falan çekiyorsunuz ya.... Hatta "Çocukları sürekli paylaşıyorsun" diye çat diye dava açıp çocukları elinizden almasın. Malum artık bu tarz paylaşımlar mahkemede delil oluyor. Benden söylemesi. Aman dikkat!!! Filtre yasağı mı? Norveç'in işi gücü kalmamış ülkede sosyal medya fenomenlerine filtre yasağı getirmiş. E Allah başka dert vermesin. Haklılar tabii.. Memlekette her hangi bir olay olmuyor belli ki, canları sıkılmış. Mevzu buraya kadar gelmiş. Neyse durum şu ki, filtrelerimize dokunmayın lütfen... Bozuşuruz...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR