Memleketin en ünlü kadınlarından Serenay Sarıkaya'ın cep telefonunda KADES uygulaması var. Düşünün bu kadının şoförü var. Koruması olabilir, tutabilir. Korunabilir... Her türlü imkanı var. Maddi-manevi. Ama telefonunda "Kadına Destek Hattı" uygulaması var.

Böyle bir uygulamaya sevinelim mi, üzülelim mi gerçekten anlamak mümkün değil.

Öncelikle şahane bir şey. Hiç itirazım yok ki, benim de telefonumda böyle bir uygulama var keza.

Ancak geldiğimiz nokta biz kadınlar için o kadar sevimsiz ki... Korkuyoruz... Güvende olmadığımız için korkuyoruz.

İster ünlü ol, ister sıradan bir kadın. Sonuç her zaman biz kadınlar için sevimsiz.

Çünkü son yıllarda memleketimizde gerçekten korkunç şeyler yaşandı, yaşanıyor.

Serenay Sarıkaya'nın arabasına saldırıldı.

Ezgi Mola, bir kampanyanın afişinde birlikte poz verdiği kişinin yıllardır kendisini taciz ettiğini belirtip şikayetçi oldu.

Aleyna Tilki'nin saplantılı hayranının siteye girişi kameralara yansıdı...

Ün, şöhret, zenginlik, tanınmak fark etmiyor... Sapıklar kol geziyor. Kim olduğu belli olmadan kontrolsüz güç uyguluyor.

KADES uygulaması dediğim gibi şahane bir şey. Artık hepimizin telefonlarında olması gereken bir uygulama.

Nerede başımıza ne gelir bilinmez ki!!!

Serenay Sarıkaya da geçtiğimiz cuma günü şoförünün kullandığı araçtayken ağır küfürler ve tehditler savurarak saldıran kişi, daha önce de ajansının camlarını yere indirmiş. Olay sırasında da Serenay Sarıkaya KADES uygulamasından yardım çağırmış. İşte budur. En doğru hareket. En güvenli hareket.

Eğer güvende hissetmiyorsan tek bir tuşla emniyet güçlerine alarm gönderiyorsun.

Başka yapacak bir şey yok hanımlar.

Kendimizi korumak zorundayız.

Bu artık bizim en temel görevimiz. Çünkü yasalar maalesef yetersiz. Caniler, sapıklar gün geçtikçe azıyor.

Nokta...

Serdar artık biraz sussan mı?

Serdar Ortaç şimdi de, "Kaç çocuğum olacaktı, hepsi de kürtaj oldu" dedi. İyi de Serdar Ortaç az biraz sussan mı? Biz neden biliyoruz sürekli senin özel hayatınla ilgili detayları öğreniyoruz Allah aşkına. Az biraz sussan mı? Belki hayatına giren kadınlar bu detayın bilinmesini istemeyecek. Belki kendileri de düşünmek istemeyecek. O acıyı yeniden hatırlamak istemeyecek. Belki sana güvenmediler böyle bir sorumluluk altına girmek istemediler. Nedir bu saygısızlık. Biraz sus Serdar biraz sus. Keşke orada bu konuyu konuşan muhabir arkadaşlarım, "Serdar Bey demek ki, size güvenmemişler. O yüzden o çocukları dünyaya getirmek istememişler. Olamaz mı?" diye sorsalardı. Ya da, "Serdar Bey şimdi hayatınıza giren kadınlara saygısızlık yapıyorsunuz. Belki onlar bu konunun konuşulmasını istemiyor" deselerdi. Yeter Serdar sus biraz!!!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR