Herkese mutlu bayramlar...




Sonbaharla birlikte hız kazanan davetler, açılışlar, moda günleri, sergiler derken iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri tatlı bir koşuşturma içerisine girdi. Neredeyse her gün birbirinden özel etkinliklerde boy gösteren ünlü isimler, Kurban Bayramı ile birlikte biraz nefes alacak gibi görünüyor.




Sanat davetlerinin artmasıyla birlikte geçtiğimiz haftaya damga vuran etkinliklerin ilki hiç şüphesiz Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı ArtInternational'dı. Türkiye'den ve dünyadan 24 galeriyi ve 80'e yakın sanatçıyı ağırlayan çağdaş sanat fuarında Çiğdem Simavi de dostlarına mini bir davet düzenledi. Simavi, Litvanya prensesi İra Fürstenberg onuruna verdiği davete sosyete büyük ilgi gösterdi.




Modayla dolu bir haftayı da geride bırakırken, Fashions Night Out'ta alışveriş tutkunları yağmur çamur demeden çılgınlar gibi alışveriş yaptılar. Modadan bahsetmişken Rahmi Koç'un çok sevdiği Amerika'nın ilk hazır giyim markası Brooks Brothers da ikinci mağazasını Akasya AVM'de açtı. Açılışın onur konuğu Rahmi Koç, mağaza içine kurulan golf simülasyonuyla turnuvanın ilk vuruşunu yaptı.




Forum Fashion Week ise tam anlamıyla sosyetenin akınına uğradı. Beyoğlu'ndaki Pera Palace Jumeirah Otel'de yapılan defileyle başlayan moda haftasına ilgi büyüktü. Defilenin geliri de ÇABA Derneği'ne bağışlandı.




Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşanan maden faciasını unutmayan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal ile Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül'ün eşi Fatoş Sarıgül, bayram öncesi Soma'ya giderek madende hayatını kaybeden işçilerin çocuklarını sevindirdiler. Ayakkabı, eşofman, eğitim seti ve GS formlarını miniklerle buluşturan yardım melekleri, hayırlı bir işe vesile oldular. Umarım bu davranışları, herkese örnek olur. Ve Soma'daki minik yürekler bayramda unutulmaz.




Bu kadar hızlı bir haftayı geride bırakan sosyete, biraz soluklanmak için Kurban Bayramı tatilinde başta Avrupa olmak üzere Ege ve Akdeniz kıyılarında tatile çıkacak. Havalanında bayram yoğunluğu yaşanacağı kesin... Marmaris, Bodrum, Göcek'te bayram bir başka yaşanacak. Biz de bayram süresince olup biteni sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.






Herkese mutlu bayramlar dilerim.


Her şey gönlünüzce olsun...























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR