İpekyol'un mutlu günü...




Bir babanın en mutlu günü kızının mürvetini gördüğü gündür... İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın için de geçtiğimiz cumartesi günü çok özeldi. Yıllarca emek verdiği biricik kızı İpek Ayaydın, yuvadan uçup gitti.




Adile Sultan Sarayı'nda dillere destan bir kına gecesi yapan İpek Ayaydın'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğünü, masalları aratmadı.




İş, siyaset ve cemiyet dünyasını buluşturan düğüne yaklaşık 650 seçkin davetli katıldı. Ayaydın ve Abdik Aileleri, düğün başlamadan önce hatıra fotoğrafı çektirdi.




Yılın merakla beklenen düğününde her detay uzun ve titiz bir çalışmanın ürünüydü. Düğüne damga vuran gelinlik ise başlı başına bir haberdi. Dünyaca ünlü modacı Zuhair Murad tasarımı bir gelinlik giyen İpek Ayaydın, peri kızlarını andırıyordu. Çiçeklerle süslenen Çırağan Sarayı da muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı. Tabii ki organizasyonda Bettina Machler ile Candan Kıramer imzası bulunuyordu.




İpek Ayaydın'ın nikâh şahitliğini amcası Aydın Ayaydın, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yaparken, damat Talat Abdik'in şahitliğini ise Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Temel Abdik ve Ali Akyüz yaptı.




Görkemli bir düğünle dünya evine giren İpek - Talat Abdik çiftinin mutluluğuna birçok kişi tanıklık etti. Günlerdir boşanacakları iddia edilen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile eşi Fani Aysal, dedikodulara inat düğüne el ele katıldı. Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül ile gelini Fatoş Sarıgül ile birlikte düğünde yer aldı.




Sosyeteden kimi ararsanız düğüne gelmişti. Çiçeği burnunda çift Neslişah - Engin Altan Düzyatan, Gülşah - Ender Alkoçlar, 26 Eylül'de Kemal Gülman'la boşanma davası olan Feryal Gülman, Tuğana Savgı... Abdik çiftinin muhteşem düğününü kaçırmak istemeyen herkes Çırağan Sarayı'na akın etti. Kemal Gülman da oğlu Polat Gülman'la düğünde hazır bulundu.




Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahne aldığı düğünde, tüm sosyete Ortaç'ın şarkılarıyla eğlendi. Eğlenceli ve görkemli bir düğünle evlenen İpek - Talat Abdik çifti, balayı için Şeyseller'e uçtu.




Ben de Abdik çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.




İyi haftalar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR