Seçimler bitti normal hayata döndük...

Türkiye'de aylardır yaşanan seçim stresi, herkesi etkiledi. Sokakta, evde, işte her yerde, herkes siyasetle yatıp, siyasetle kalkıyordu. Nihayet bu stresin sonuna geldik. Kimi seçmen sonuçlardan memnun kaldı kimileri çok mutsuz oldu...

Sonuçlar ne olursa olsun, dilerim ülkemiz için en hayırlısı olur...

Gelelim seçimlerin sosyeteyi nasıl etkilediğine? Seçim günü sabah saatlerinde iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri de vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için erkenden oy verecekleri okullara gittiler. Hepsinin yüzünde bir gülümseme vardı. Oy verip boş vermeyen sosyetenin önde gelen temsilcileri, sandık başına koştular. Hatta birkaçı sandık müşahidi olarak görev yaptı. Leyla Alaton ve Kemal Gülman Bebek'te oy kullanırken, Cem Boyner eşi Ümit Boyner ve çocuklarıyla Kandilli'de oyunu kullandı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İnan Kıraç, oylarını Kandilli İlkokulu'nda kullandı. Kıraç ise oy kullanmaya eşi Suna Kıraç'ı da getirdi. Yıllardır engelli bir yaşam süren Suna Hanım, oy kullanmak için engel tanımadı.

Elif Edes Tapan, sandık müşahidi olarak görev aldı. Can ve Ahu Has çifti, Ediz Elhadef ve daha birçok isim kahvaltı bile etmeden sandığa koştular.

Bir de 29 Mart'ta Monako'daki Gül Balosu'na katılıp sabah erken saatlerde yurda dönenler vardı. 'Bir oy da bir oydur' diyerek hemen yurda dönen Feryal Gülman, takdir topladı. Maya Portakal ise akşam seçim sonuçlarını sevgilisi İbrahim Bitargil ve babası Raffi Portakal ile evde takip etti.

Seçimler sonrası nihayet herkes normal hayatına döndü. Seçimler nedeniyle ertelenen davetler, organizasyon ve etkinlikler bahar aylarına girmemizle birlikte tekrar hız kazandı.

Bahar aylarına girmemizle birlikte herkesi bir bahar neşesi sarmış durumda... Bahar güneşi ve heyecanı herkese mutluluk getirsin.

İyi haftalar...







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR