Sabancılar'da sevinç, Koçlar'da hüzün




Geride bıraktığımız hafta Sabancı Ailesi'nin değerli üyeleri için oldukça hareketli ve heyecanlı geçti. İşadamı Yalçın Sabancı ile Neslihan Sabancı'nın ilk göz ağrısı olan torunları Yalçın bebek, cumartesi günü dünyaya geldi. Pınar - İlhan Sabancı çifti, anne baba olmanın mutluluğunu yaşarken, bu sevince Sabancı Ailesi'nin yakın dostları da ortak oldu...




Malum mutlu haberi alan sosyetenin ünlü isimleri, Pınar Hanım'ı ve İlhan Bey'i tebrik etmek için hastaneye koştu. Herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. Demet Sabancı Çetindoğan ve eşi Cengiz Bey, ellerinde hediye paketleriyle hastaneye gelen ziyaretçiler arasındaydılar. Yalçın bebeğe 'Hoşgeldin' demek isteyen herkes o gün Sabancı Ailesi'nin yanındaydı.




Pınar - İlhan Sabancı çiftiyle yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen İzzet - Yasemin Özilhan da yakın arkadaşlarının mutlu haberini duyar duymaz hastaneye koştu.




Yalçın Sabancı'nın mutluluğu paha biçilemezdi. Kendi adı verilen Yalçın bebeği kucağına almanın heyecanını yaşayan Yalçın Bey, umarım en kısa zamanda kızı Aysen Sabancı'nın da mürvetini görür.




Gelelim Koç Ailesi'ni üzüntüye boğan habere... Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un yıllardır yanında olan, yakın arkadaşı Azize Taylan'ın beyninde tümöre rastlanmış. Bu haberi duyan Koç Ailesi'nin yakın dostları ve Azize Hanım'ı sevenler adeta hastaneye akın etti. Feryal Gülman, Etel Baler, Berrin Yoleri ve daha birçok isim koşa koşa hastaneye geldiler. Sabah saatlerinde ise Mustafa Koç çok sevdiği Azize Hanım'ın durumunu öğrenmek istemiş hemen hastanenin yolunu tutmuştu.




Taylan'ın doktorları, henüz ameliyat edip etmemek konusunda karar verememişler. Herkes doktorlardan gelecek güzel haberleri bekliyor... Azize Hanım, dileriz tez zamanda sağılığına kavuşur.




Hayat bu acısıyla tatlısıyla yaşanıyor... İyi haberler olduğu kadar kötü haberler de alıyoruz. Yalçın bebek, ömrün sağlıklı ve uzun olsun... Azize Hanım'a ise acil şifalar diliyorum.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR