Genç çiftlerin mutluluğa adım attıkları düğün davetleri belki de hayatları boyunca unutamayacakları en önemli günleridir...




Haftalardır sosyetede Emine Boyner ile Ali Kürşat’ın düğünü için hazırlıklar vardı. Kimisi tatilini ona göre ayarladı kimisi de seyahat programını ona göre ayarladı ve sonuçta ortaya muhteşem bir düğün organizasyonu çıktı. 600 seçkin ismin davetli olduğu Ayvalık’taki Cunda Adası'nda bulunan Cem Boyner’in özel çiftliğinde gerçekleştirilen davet iki gün iki gece sürdü. Düğün organizasyonu kadar, davete katılan konuklar da dört dörtlüktü her şey düşünülmüş her şey hazırlanmıştı. Organizasyonun ilk günü yapılan nikah daveti adeta gözkamaştırdı. Sosyetenin ünlü isimleri smokin, takım elbiseli, hanımlar da straplez elbiseli falan değildi. Gayet doğal plaj kıyafetleri diyebileceğimiz kıyafetlerle yalın ayak sahilde objektiflere yansıdılar. Gelinin babası Cem Boyner bile şort giymişti. Evet beyaz bir pantolon bile değil bildiğimiz deniz şortu giymişti.




Cem Boyner, eşi Ümit Hanım ve kızının annesi ilk eşi Bilgün Sazak düğüne birlikte ev sahipleri yaptılar. Ümit Boyner ve Bilgün Hanım farklı zamanlarda belki aynı adama aşık olmuşlardı ama ikiside o gün Cem Bey’in yanında olmaktan mutluluk duyuyorlardı. Bilgün Hanım, iki büyük kızı bekar dururken en küçük kızının mürüvvetini görmekten dolayı gururluydu.




Koç Ailesi düğüne tam kadro katılmıştı. Caroline Koç ve kızı Aylin Koç anne-kız pek şıktılar. Mustafa Koç yakın arkadaşı Cem Boyner’e bu mutlu gününde çok yardımcı olmuş adeta teknesi ve zodyak botuyla deniz taksi gibi çalışmış ve davetlileri taşımış.




Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Dinçer yakın dostlarının bu mutlu günlerine çocuklarıyla birlikte katılmışlardı. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Hanım’ın çıplak ayaklı plaj fotoğrafları çok konuşulacağa benziyor.




Davetliler düğüne İstanbul’dan özel uçakları ve deniz yoluyla gitmeyi tercih etmişlerdi. Ayvalık’tan Cunda Adası'na transferleri zodyak botlarla yapıldı. İlk gün nikah töreni ikinci gün düğün daveti gerçekleştirildi. Son yıllarda gerçekleştirilen en önemli düğün davetleri arasındaki yerini alan Emine Boyner ile Ali Kürşat’ın izdivaç organizasyonu her çifte nasip olmaz. Genç çifte mutluluklar diliyorum.








İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR