Malum yaz geldi sosyetenin ünlü isimleri özel tekneleriyle birlikte Ege ve Akdeniz’in mavi sularına doğru demir aldılar..




Sosyetenin ünlü isimlerinin yaz sezonuna başladıkları Göcek’te yaşanan gerçek bir hikayeden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi ünlü iş adamı Mehmet Dereli geçtiğimiz aylarda 7 yıllık eşi eski manken Şebnem Dinçgör’den boşanmıştı çift anlaşmalı olarak ayrılığı tercih etti.




Geçtiğimiz hafta HT KULÜP özel haber muhabiri Hakan Yağcı, Göcek koylarında Mehmet Dereli’nin lüks teknesine rastladı, fotoğrafta da gördüğünüz gibi teknede Kaptan ve tayfaların yanında sarışın güzeller görülüyor. Bu fotoğrafın çekildiği gün Dereli’nin eski eşi Şebnem Dinçgör’e, genç iş adamı Selim Sayılgan’ın teknesinde rastladık. Şebnem Hanım, yakın arkadaşım dediği Selim Bey ile birlikte mavi koyları turluyordu. Biz HT KULÜP olarak bu haberi ‘Selim Bey Tatilde’ başlığıyla okuyucularımızla paylaştık. Şebnem Hanım ile Selim Sayılgan arasında bir ‘aşk’ ilişkisi olabileceğini düşünmedik bile. Ancak kendilerini tecrübeli gazeteci olarak lanse eden bazı ‘Copy Paste’ arkadaşlar sanki ortada bir durum varmış gibi ‘Şebnem Hanım’ın talimatı ile haberi değiştirdiler. İddiaya göre Şebnem Hanım, eski eşi Mehmet Bey’in teknesinde kalıyormuş, Selim Sayılgan’a rastlayınca onun teknesine geçmiş. Selim Bey’in eşi teknede yokmuş ve 6 aylık hamile olan Burçak Sayılgan tatile gelememiş. Buraya kadar anladık olabilir.




Biz zaten farklı bir şey yazmamıştık ki sanki aralarında aşk mı var dedik ‘Selim Bey Tatilde’ dedik peki bu açıklama ihtiyacını niye duydunuz.




Bir test yapalım..




A) Selim Sayılgan ve Şebnem Dinçgör birlikte tatil yaptı




B) Şebnem Hanım yalnız tatil yaptı




C) Selim Bey yalnız tatildeydi




D) Ateş olmayan yerden duman çıkmaz




E) Mehmet Bey’in kaptanları sarışın güzellerle aşk tatili yapıyorlardı




F) Hiç biri




Evet doğru cevabı açıklıyorum, Doğru cevap ‘E’ şıkkı… Mehmet Bey’in teknesiyle tatile çıkan Şebnem Hanım, neden teknesinden ayrıldı, hadi yakın arkadaşı Selim Bey yalnız diye onun teknesine gitti. Peki Mehmet Dereli’nin taknesinde görüntülediğimiz hanımlar kim? Mehmet Bey’in haberi var mı? Şebnem Hanım o kadınlar kendi teknesinde diye mi,Selim Bey’in teknesine geçti..




Tekrar soruyorum aşk teknesi hangisi? Yorum sizin…




İyi haftalar... iyi tatiller...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR