Bir haftadır, medyamız ve sosyete Madonna ile yatıp kalkıyor. Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna 19 yıl aradan sonra tekrar geldiği İstanbul’da TT Arena’da bir konser verdi. İş dünyası ve sosyetenin ünlü temsilcileri büyük bedeller ödeyerek izleme fırsatı buldukları Madonna ile keyifli bir akşam geçirdiler. Madonna, gafları, sevgilisi, sahne şovu, nargile keyfi ve başortüsü ile kimilerinde güzel anılar bırakarak İstanbul’dan ayrıldı.




Türkiye 15 Haziran’da dünyaca ünlü bir yılıdızı daha ağırlayacak, üstelik Bodrum’da…




İş dünyasında yaptığı dev yatırımları ile ön plana çıkan başarılı İş adamı Mübariz Mansimov Bodrum’da inşa ettiği Bodrum-Yalıkavak Marina’yı 15 Haziran'da hizmete açıyor.




Ülkemizde bir çok yatırımı bulunan ve binlerce kişiye istihdam sağlayan Mansimov’un turizm’den İnşaata, deniz ticaretinden, medyaya bir çok alanda yatırımları bulunuyor. Son olarak başarılı iş adamı, bu sezon birinci futbol ligine yükselme başarısını gösteren Kasımpaşaspor’un yönetim kadrosunda yer almıştı.




Mübariz Mansimov geçtiğimiz yıl da Levent’teki HSBC binasını satın alarak, otel haline getirmiş ve Editıon Otel’i turizmin hizmetine sunmuştu.




Ülkemizin tartışmasız en gözde tatil merkezlerinden olan Bodrum, her yıl dünyanın her yerinden gelen tatilseverleri ağırlıyor. Masmavi denizi, plajları ve güneşiyle adeta bir çekim merkezi haline gelen Bodrum dev bir tesise daha kavuşuyor. Mansimov’un Cefi Kamhi’den geçen yıl aldığı ve 20 milyon dolar yatırım yaparak yenilediği Yalıkavak Marina 15 Haziran’da düzenlenecek açılış davetiyle turizm sektöründeki yerini alacak. Öğrendiğim kadarıyla bu dev açılış organizasyonu için çok özel etkinlikler hazırlanıyor. İş dünyasının önde gelen temsilcilerinin yanı sıra, siyaset dünyasının da önemli isimleri bu açılışta ki yerlerini alacak.




Açılış davetine İstanbul sosyetesinden 500 seçkin davetli topluluğu katılacak. Davetli listesi çok özel bir şekilde titizlikle hazırlanıyormuş ve açılışın bombası Rihanna…




Dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Rihanna ile her konuda anlaşma sağlanmış, Rihanna için özel bir suit oda hazırlanmış, önce Yunanistan’a gelecek olan ünlü yıldız oradan Bodrum’a özel bir helikopterle getirilecek.




Herkes şu günlerde Madonna ile yatıp kalkarken gözden kaçmasın istedim. Dev bir yatırımla dünyaca ünlü dev bir isimin katılımıyla açılacak olan Yalıkavak Marina’nın hayırlı olmasını diliyorum.




Mübariz Mansimov ülkemize yaptığı yatırımlarının son halkası nedeniyle de yine alkışı hak eden en büyük isim olsa gerek...




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR