Artık yaz geldi nihayet güneşli günlere kavuştuk Güney sahillerimiz ünlü tatilcileri ağırlamaya hazırlanıyor...




Yazın gelmesiyle birlikte bütün kış marinalarda demirleyen lüks tekneler, yavaş yavaş denize indirildi, temizlikler, hazırlıklar yapıldı, kaptanlar tayfalarını çağırdı. Yazlıklarda bahçıvanlar çalışmaya başladı, bahçeye çiçekler ekildi rengarenk mis kokulu yazın gözde tatil ve eğlence merkezi sezona merhaba dedi.




Bodrum her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyetenin ünlü isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Özellikle Türkbükü yine ikoncanların, medyatik güzellerin ve tabikii ‘yaz aşkları’ arayanların akınına uğrayacak. HT KULÜP ekipleri de bu hafta itibariyle Bodrum’daki yerlerini aldılar 3 ay boyunca kim, nerede, kiminle, ne zaman, nasıl tatilin tüm ayrıntıları anında yine HT KULÜP sayfalarında sizlerle paylaşılacak.




Bodrum 2012 yaz sezonunu bu yıl Galatasaray Teknik Direktörü Buse Terim tarafından açıldı. Amerika’da moda eğitimi gören Buse Terim, artık İstanbul’a döndü ve uzun süredir İstanbul sosyal hayatı içerisinde… Buse Terim sosyal medyadada oldukça popüler, attığı her tweet binlerce takipçisi tarafından ilgiyle okunuyor. Geçtiğimiz cuma günü bir grup arkadaşıyla Bodrum’a tatile giden Buse Hanım, yılın ilk bikinili fotoğrafını kendisini görüntüleyerek sayfasına taşıdı. Sadece fotoğraf değil, herhangi bir ulusal gazetenin magazin muhabirinden daha fazla bilgiler aktararak. Buse Terim, Türkbükü'ndeki sezon açılışı çalışmaları, mekanları, kim, kiminle ne yapıyor, anında sayfasından paylaşarak bilgiler aktarıyor. Türkbükü’nde muhteşem villaları olan Terim Ailesi her yaz tatillerinin bir bölümünü burada geçiriyorlar. Fatih Terim, her ne kadar Bodrum’da magazin gazetecileriyle iyi geçinmese de (ailesinin fotoğraflarının çekilmesini istemiyor) zaman zaman ağırladığı misafirleriyle gazete sayfalarını süslüyor.




2012 Bodrum yaz sezonu tatil severlere hayırlı uğurlu olsun... Bakalım bu yaz, hangi aşklar, hangi isimler, hangi sürpriz gelişmeler yaza damgasını vuracak.




İyi haftalar...

rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR