Galatasaray 2011-2012 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Sarı-kırmızı renkleri gönül vermiş tüm taraftarlara hayırlı uğurlu olsun.




Şampiyonluğun geldiği ve Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin sahasında kupanın kazınılması ayrı bir önem taşıyor tabii ki. Ancak ben Galatasaray’ın 18. şampiyonluğunda ‘sadece bir bakış’la her şeyin özetlendiği sevginin, aşkın ve hatta duygusal fırtınanın ‘tavan’ yaptığı ‘O an’ ı sizlerle paylaşmak istiyorum.




Galatasaray Teknik drektörü Fatih Terim sadece bir futbol adamı değildir. Türkiye’de ve Avrupa’da yaptığı başarılı işlerle kariyerinin zirvesindedir. Sosyal hayatın içerisinde de sık sık yer alan Terim’in başarılarla dolu hayatında en önemli hatta en etkili kişi, Terim’in eşi Fulya Hanım’dır. Evet Galatasaray'ın bu başarısına bazı insanlar; futbolcular oynar, taraftar destekler, teknik ekip ve Yönetim Kurulu’nun başarısıdır diyecektir. Kesinlikle bunların hepsine katılıyorum. Ancak ''Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır'’ sözü bu sefer de doğrulandı.




Pazartesi akşamı Türk Telekom Arena’da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında, Terim’in küçük kızı Buse Terim tribünde üzerinde babasının fotoğrafının yer aldığı bir tişörtle yerini almıştı. Gururluydu babasının ve taraftarı olduğu Galatasaray’ın 18. şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.




Peki Fulya Terim’i gördünüz mü? Fulya Hanım da eşi Fatih Terim’in fotğrafının olduğu tişörtle trübündeydi. Ancak yüzü hiç gülmüyordu hatta gözleri dolmuş ağlamamak için kendisini zor tutuyordu. Bir ömür adadığı, hayat arkadaşı, eşi, sevgilisi, kızlarının babası Fatih Terim Şampiyonluk Kupası'nı kaldırırken tek bir kişiye bakıyordu trübündeki eşi Fulya Hanım’a...




Fulya Terim, eşi Fatih Terim ile bir çok mutlu anlara tanık olmuştu elbet. Bu ilk değildi belli ki son da olmayacak...




Mutluluğumuzu, sevgimizi karşımızdakine göstermek, paylaşmak için farklı şeyler yapabiliriz ama bazı anlar, bazı bakışlar vardır ‘O anlar’ her şeyi özetler.




Fulya Terim ‘Her Başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır’ sözünü bir kez daha kanıtladı. Bir bakış binlerce sözden daha etkilidir.




Terim Ailesi'ne, Galatasaray camiasına ve tüm ülkemize 18. şampiyonluk hayırlı olsun...




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/#!/resatbalcioglu











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR