Eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiliyle birlikte milyonlarca öğrenci aileleriyle birlikte 15 gün tatil yapma fırsatı bulacak. Sosyetenin ünlü isimleri kış tatillerini daha çok çocuklarının yarı yıl tatillerinde yaparlar. Hem çocukları hem de kendileri dünyanın ve ülkemizin gözde kayak merkezlerinde kayak keyfi yaparak tatillerini geçirirler.




Dünyanın gözde kayak merkezlerinden Courchevel bu sömestr tatilinde de sosyetenin ünlü isimlerini ağırlıyor. Kilometrecelerce uzun kayak pistleri ile kayakseverlerin cazibe merkezi olan Courchevel’e gidenler arasında Ömer - Arzu Sabancı çifti iki oğulları Hakan ve Kerim Sabancı, Feryal Gülman ve oğlu Aslan, Serra Tokar ve oğlu, eşi Sinan Dereli’den sürpriz bir şekilde boşanan Şebnem Dinçgör, Ethel Baler ve minik oğlu Rober Baler şimdiden Courchevel’deki tatiline başlayan ünlü isimler... Geçtiğimiz yıl HT KULÜP dünyanın gözde tatil merkezinden ayrıntıları sizlerle paylaşmış sosyetenin ünlü isimlerinin hiçbir yerde göremeyeceğiniz tatil detaylarını sizlerle paylaşmıştık. Bu yıl da gelenek değişmiyor Courchevel tatilcilerinin özel haberlerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Az kalsın unutuyordum Courçhevel’in müdavimleri arasında Fransa’da kaçak olarak yaşayan Cem Uzan ve sevgilisi Derin Mermerci’de varmış. İki sevgili geçtiğimiz yıl da ünlü tatil merkezindeydi.




Bu yıl Courchevel kadar ilgi gören bir diğer kış tatili merkezi ise Avusturya’nın ünlü kayak merkezi Lech… Aylin – Özcan Tahincioğlu çifti bu sömestr ünlü kayak merkezine gitmişler, duyduğuma göre pek çok ünlü isimde Lech’de kayak keyfi yapacakmış.




Dünyanın ve Avrupa’nın gözde kayak merkezlerinin yanı sıra ülkemizin güzide kış tatili merkezleride ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Uludağ her sömestr olduğu gibi bu yıl da en çok rağbet gören tatil merkezi konumunda. Uludağ tatilcilerinin ayrıntıları da yine sayfalarımızda olacak.




Her yıl yıldızı biraz daha parlayan bir yer daha var. İstanbul’a 3 saatlık mesafede olan Kartalkaya duyduğuma göre Emir-Fatoş Sarıgül çifti başta olmak üzere Ralf - Sanem Tezman, Alara Koçeibey ve çocukları, Esra Oflaz ve İzzet - Didem Antebi çifti Kartalkaya’yı tercih etmişler.




Sosyete her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın çeşitli tatil merkezlerinde kayak tatili yapıyor. Ancak nerede olurlarsa olsunlar tatil ayrıntıları tek adres’te HT KULÜP’ te olacak




İyi tatiller, iyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR