Bazen mutlu bazen de hüzünlü sürprizlerle karşılaşabiliyoruz...




Geçtiğimiz hafta sosyetede çok konuşulan ve konuşulacak haberler peş peşe geldi. Uzun yıllar süren davanın sonucunda Alara Koçibey ile Fransa’da kaçak yaşayan Cem Uzan'ın boşanma davası sonuçlandı. Çift boşandı.




Alara Hanım uzun zamandır Eren Morova ile flört ediyor, mutluluklar...




Fransa’ya iltica eden ve Paris’te zorunlu kaçak hayatı yaşayan Cem Uzan ise sosyetik güzel Derin Mermerci ile birlikte. İki sevgili Avrupa’nın gözde şehirlerinde aşklarını doludizgin yaşıyorlar ve hatta bu hafta düzenlenecek Derin Hanım’ın doğum günü partisinde sürpriz bir evlilik bile olabilir.




Haftanın bir diğer aşk haberi ise yine ilk kez HTKULUP’ün duyurduğu Elif Germiyanligil ve iş adamı sevgilisi Sıtkı Ayan birlikteliğiydi. Ayan ve Germiyanligil, ilişkilerini sade ve gözlerden ırak yaşamayı tercih ediyor...




Ve son haberimiz, Elif Germiyanlıgil’in boşandığı eşi, Derin Mermerci’nin eski sevgilisi, Mehmet Germiyanligil geçtiğimiz yaz 'aşk' yaşamaya başladığı kumral sevgilisi ile İstinye Park’ta objektiflerimize yansıdı. Bu haberi de her zaman olduğu gibi ilk kez HTKULÜP’te okudunuz.




Yukarıda bahsettiğim isimler 1 hafta içerisinde ‘ortak’ bir noktada buluştular. HTKULÜP’ te kendilerine dair haberlerle gündeme geldiler. Oysa bu kişiler zaten sosyal hayat içerisinde hep birlikteydiler ve her zamanda aynı ortamı paylaşıyorlardı. Biz sadece tarafsız ve doğru bir şekilde sayfalarımıza taşıdık. Haber değeri olan, 'yazılamayan, söylenemeyen ve hatta basılamayan fotoğraflarla' okuyucularımızla paylaştık.




Bir gazeteci atasözü vardır. 'Haber kutsal yorum hürdür'... Bazı meslektaşlarımız 'Biz zaten biliyorduk, yazıyorduk' diyorlar ama unutmayın, ''Neyi yazdığınız değil, 'nasıl' yazdığınız'' önemlidir.




Ünlü hanımlar model oldu…




Cemiyet hayatının ünlü ismi Şebnem Çapa, Çukurcuma’daki Chez-Bo mağazasında 2011 kreasyonunu tanıttı. Moda sektörüne artık iyiden iyiye ısınan Şebnem Hanım, bu yılki tanıtımda da ünlü isimleri model yaptı. Cemiyet hayatının birçok tanınmış yüzü, yeni kreasyon kıyafetlerle objektiflere poz verdi. Bu özel davetin ayrıntılarını da yine matbaa baskılarını’ beklemeden sitemizde görebilirsiniz.




İyi haftalar...

rbalcioglu@bloomberght.com


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR