Uzun zamandır sosyetede dilden dile dolaşan ancak bir türlü objektiflere yansımayan, dolayısıyla da gazete ve dergi sayfalarında göremediğimiz bir aşk haberi var.




Elif Germiyanlıgil ile petrolcü sevgilisi Sıtkı Ayan...




Öğrendiğim kadarı ile Sıtkı Ayan evli olduğu halde eşinden henüz boşanmamış, ancak evlerini ayırmışlar.




Kendisi aynı zamanda çapkınlıkları ile de nam salmış. Sosyete dünyasından ünlü hanımlar, assolist sanatçılar, oyuncular ve TV sunucularından pek çok isimle aşk yaşamış.




Elif Germiyanlıgil’i Sıtkı Ayan ile tanıştıran isim ise modacı Nur Yerlitaş, tanıştıktan sonra Sıtkı Bey, Elif Hanım’ın Çamlıca sırtlarındaki evine taşınmış. Yani sevgilisinin kiracısı olmuş ve hala orada oturuyor. Sevgililer aynı zamanda kiracı - ev sahibi ilişkisi içerisindeler.




Sıtkı Bey, Elif Hanım ve ailesine ısınıyor. Şirin - Neşet Yalçın çifti ile de kaynaşıyorlar ve bu dörtlüyü her yerde birlikte görebilirsiniz.




Tanışmadan kısa bir süre sonra Sıtkı Ayan, Elif Hanım'la, kardeşi Şirin Yalçın’ın birlikte kurdukları 'Aralık' Derneği'ne yüklü miktarda bir maddi bağış yapıyor.




İkili aşk ilişkilerini daha samimi yaşamaya karar veriyorlar. Örneğin kışın birlikte Fransa’ya kayak tatiline gidiyorlar. İstanbul’da ise her an birlikteler, daha çok basın mensuplarının olmadığı veya giremediği, gözlerden ırak mekanları tercih ediyorlar. Cipriani, Bebek kafeleri ve balıkçılar bu mekanlar arasında.




Elif Germiyanlıgil, Sıtkı Ayan ilişkisini söylediğim gibi bilmeyen yok. Cemiyet yazarlarımız bu ilişkiyi nedense yazmıyorlar. Baktım ne yazan var ne de çizen, bende HTKULUP Okuyucularıyla paylaşmak istedim.




İyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR