Toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle tanınan ÇABA Derneği, dün akşam yine muhteşem bir organizasyona imza attı.

Megastar Tarkan'ın sahne aldığı derneğin 10. yıl balosunda, sosyetenin ünlü anneleri oğullarıyla podyumda yürüdü. Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenen gecede, her şey çocuklar için organize edilmişti. Tüm çabalar, çocukların toplumda daha iyi yaşamaları içindi ve tüm yürekler ÇABA Derneği için attı.

Sosyeteden kimi ararsanız Çaba'nın 10. yıl balosundaydı. Her yıl düzenlediği yardım balosuyla herkese örnek olan Çaba Derneği'nin bu çabaları takdire şayan doğrusu.

1.5 saat boyunca sahnede kalan Megastar’ın desteği ve podyumda atılan her adım, daha çok çocuğun hayata kazandırılması için büyük bir adıma dönüştü.

Ünlü anneler ve oğulları baloda gerçekleştirilen defilede podyuma çıktı. Koreografisi Cem Görk tarafından yapılan Atelier Sıla Öztürk yardım defilesinde; Arzum Onan Aslantuğ, Ayşegül Dinçkök, Berna Sağlam Naipoğlu, Bettina Machler, Candan Kıramer, Demet Akbağ, Eda Kosif, Pamir Pekin gibi yirmiye yakın tanınmış isim podyumda yürüdü.

Attıkları her adımla podyumda devleşen sosyetenin ünlü isimleri, yardım faaliyetleriyle bir kez daha isimlerinden söz ettirmeyi başardı. Böylesine güzel bir çaba için podyuma çıkan yürekli insanları bende tebrik ediyorum.

İyi haftalar



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR