7 Haziran'daki genel seçimler dolayısıyla herkes seçimlere konsantre olmuş durumda. Siyasi liderlerin seçim gündemi çok yoğun olmakla birlikte İstanbul'daki sosyal ortamlarda konuşulan tek gündem maddesi 7 Haziran.

Mayıs ayında artan davetler de seçimlerden önce hız kazandı. Birçok dernek, mayıs ayında etkinliklerini gerçekleştiriyor. Henüz TOG Bazaar davetini gerçekleştirmese de 33. polis balosunun muhteşem daveti geçtiğimiz haftaya damga vurdu. Psikiyatrist Dr. Rahşan Düren'in İstanbul'un en göz alıcı tarihi binalarından Haydarpaşa Garı'ndaki 'E-motions' ve sanat sergisi 'X-tension' adını verdiği dev enstalasyonları büyük ses getirdi. Sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, bu özel sergi için Haydarpaşa Garı'nda buluştu.

Öte yandan Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, ünlü mimarlar Mustafa Toner ve oğlu Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Gökhan Bey, yeni koleksiyon şerefine iş dünyasından dostlarına özel bir davet düzenledi. Davette Gökhan Ayaydın'ın en büyük destekçisi kardeşi Derya Ayaydın'dı. Diyorum ya seçimlerden önce herkes davet, organizasyon ve kutlamalarını yapmak istiyor. Zira sonrasında okulların kapanması, Bodrum, Çeşme ve Göcek'te yaz sezonunun açılması derken herkes tatil beldelerine kaçacak.

2 Haziran'daki ÇABA Derneği'nin daveti ile 9 Haziran Salı Günü İstanbul Modern'in davetlerinden sonra sanıyorum birçok ünlü işadamı Ege ve Akdeniz sahillerinde tatile çıkacak.

Geçtiğimiz haftaya damga vuran sergilerden 'Dokuz'u da unutmamak gerekiyor. Resim sanatına gönül veren 9 hanımın eserleriyle renklenen serginin geliri, çok hayırlı bir amaç için kullanıldı. Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği yararına yapılan sergide, derneğin yönetim kurulu üyesi Melisa Mutlu'nun annesi Asuman Tokgöz'ün eseri de yer aldı.

Yeni bir haftaya başlamanın heyecanını yaşarken, herkese isteklerini gerçekleştirdiği mutlu haftalar diliyorum.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR