Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte sosyetenin ünlü aileleri, çocuklarına karne hediyesi olarak kar tatiline götürdü.

Yıllardır değişmeyen gelenekleri sürdüren cemiyet hayatından ünlü isimler, sömestr tatili için ya yurtdışına kaçıyor ya da başta Uludağ olmak üzere ülkemizdeki kayak merkezlerini tercih ediyorlar.

Okulların tatil olmasının ardından Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emir Sarıgül, eşi Fatoş Hanım, kızları Ayşenaz ile Azra ile birlikte Bolu Kartalkaya'ya gitti. Hafta sonu kayak yapan Sarıgül çifti, kızlarıyla hoşça vakit geçirdi.

İşadamı Gökhan Ayaydın da Kartalkaya'daydı. Kızı Delfin ve eşi Gizem Hanım'la birlikte tatil yapan Gökhan Bey, bir ara kızıyla karda oyunlar oynadı.

İşleri babası Hayri Yazıcı'dan devralan Bahar Şer de Uludağ'da otelin işleriyle ilgileniyor.

Gelelim kayak yapmak için yurtdışını tercih eden diğer isimlere. Mustafa Koç, kızları Aylin, Esra ve eşi Caroline Koç’la birlikte sömestr tatilini Amerika’nın Colorado Eyaleti’nde geçiriyor. Her sene Colorado’nun kayak merkezlerinden Aspen'e giden Mustafa Koç bu sene de geleneği bozmadı.

Burak - Melis Hatipoğlu çifti İsviçre Alpler'de kar tatili yapıp ayaklarının tozuyla hafta sonu Bebek'e geldiler.

Bir kış tatili klasiği olan Courchevel, Cem - Hülya Kalyoncu, Erkut Soyak ile sevgilisi Ayşe San, Berrak - Nezih Barut çiftini ağırlıyor.

Cem Hakko ile sevgilisi Ronit Gülcan da hafta sonları Bolu'daki dağ evlerine kaçıyor.

Kış tüm güzelliğiyle sürerken, iş ve cemiyet hayatı karın tadını kayak merkezlerinde çıkarıyor.

TÜSİAD'ın 45. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde başkan yardımcılığı görevine Ali Koç ile eşi Nevbahar Koç da Courchevel'de kayak yapan bir diğer isimlerden.

Yılbaşından sonra bir süre evlerine kapanan ünlü isimler, sömestr tatiliyle birlikte ünlü kayak merkezlerine gitmeye başladı.

Uludağ, Kartalkaya ve hatta yurtdışında kayak yapan sosyeteden en güncel haberleri, anında sizlerle paylaşıyoruz.

İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR