Ve yeni bir yıla 2015'e 'merhaba' dedik… Yeni yıl herkese başta sağlık ve mutluluk getirsin...

Sosyete ve iş dünyasının gözde isimleri, yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşıladılar kimi evinde kimi gece kulübünde pek çoğu da yurt dışında yeni yıla girdi. Ht Kulüp sayfalarında ‘online’ olarak sizlerle haberlerimizi paylaştık ancak gazetelere yansımayan kulaktan kulağa söylenen yılbaşı gecesi dedikoduları da yok değil. Genç işadamı Hacı Sabancı, yeni yılı model sevgilisi Özge Ulusoy ile birlikte Roma’da karşıladı genç sevgililerin her tatili neredeyse bir gerilime sahne oluyor. Bu kez de tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştığı için tartışma yaşanmış. Özge Hanım reklamı seviyor ama Hacı Bey sevmiyor. Sabancı yaşadıklarının aralarında kalmasını istese de Özge Ulusoy nazire yaparcasına dünyanın her tarafından fotoğraf paylaşıyor daha önce bir kez ayrılıp barışan çift şimdilerde ilişkilerini ‘sürdürebiliryorsa’ bu Hacı Sabancı’nın alçak gönüllüğünden diye düşünüyorum..




Alara Koçibey ve sevgilisi Eren Morova’nın yeni yıla Palandöken’de merhaba diyeceklerini yazmıştım. Genç çift, 10 kişilik bir arkadaş gurubu ile adeta Paladöken’e çıkarma yapmış tatil fotoğrafları yeni elimize ulaştı kar keyfi yapan grup akşamları şömine etrafında toplaşıp romantizm yaşamışlar dört dörtlük bir yılbaşı tatili yapmışlar.




Sosyetenin birçok ünlü ismi tatil tercihlerini yurt dışı olarak seçmişti başta Paris, Londra ve Newyork olmak üzere sokaklarda neredeyse adım başı ünlü bir Türke rastlamak mümkünmüş... Yurt dışından geri dönenler biraz rötarlı gelecekler bakalım oralardan hangi dedikodular çıkacak aşk kaçamağı yapanlar, yeni yıla kavgalı girenler ve daha neler neler yine sizlerle bu sütünlardan paylaşacağım…




Yeni yıl hepimize, ailemize sağlık, mutluluk ve neşe getirsin..





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR