Yeni yıla girmemize son bir ay kala yeni yıl partileri, davetler, etkinlikler ve organizasyonlar hız kazanmaya başladı.

Yılbaşı vesilesiyle dernekler ve vakıfların çoğu yardım amaçlı organizasyonlarını artırdı.

Bu etkinliklerin ilki geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Tohum Otizm Vakfı'nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nin bu yıl altıncısı yapıldı. 100'e yakın markanın stand açtığı şenlikte, alışverişten ve kira gelirlerinden elde edilenler vakıfa bağışlandı. Bu önemli etkinliğe sosyetenin yardımsever hanımları duyarsız kalmadı. Aylin Tahincioğlu'ndan Suzan Sabancı Dinçer'e, Feryal Gülman'dan Şirin Yalçın'a kadar birçok isim alışveriş için kesenin ağzını açtı.

Sosyetenin yılbaşı programı şimdiden belli. Sosyetenin genç temsilcileri yurtdışını tercih edecek. Orta yaş sosyete, yeni yıla ev partileriyle karşılamaya hazırlanıyor. Birçok kişi tatil rezervasyonunu yaptırmış bile...

Nişantaşı derseniz her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamalara en iyi şekilde hazırlanıyor. Sokaklar süslenecek ve yılbaşı geleneğine uygun olarak her cadde ışıl ışıl olacak.

Söylemeden edemeyeceğim, kış sezonunun gözde tatil merkezleri Uludağ ve Kartalkaya'da henüz sezon başlamadı. Kar yağmadığı için otellerde doluluk oranı az ama eminimki yılbaşıyla birlikte yağan kar işletmecilerin yüzünü güldürecek. Her sene Uludağ'da yılbaşına giren birçok ünlü ismin, bu sene de tercihi değişmeyecek.

Aralık ayı ile birlikte herkesi bir yeni yıl telaşı aldı. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak için koşuşturan hanımların imdadına yılbaşı alışveriş şenliği temalı organizasyonlar yetişiyor.

Her gününüzün tatlı bir telaş içerisinde geçmesi dileğiyle...

Şimdiden iyi alışverişler...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR