2015 boşanma yılı olacak...




Evlilik kurumunun kutsallığına inanan herkes gibi; cemiyet hayatının ünlü isimleri de yıllar önce mutluluğa 'Evet' diyerek yuva kurdular.




Ünlü çiftler, zamanla değişen duygular ve şartlarla, evlilik kurumunun zarar görmesine bağlı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdular.




Özellikle iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yıllar önce açtıkları boşanma davaları, bugün hâlâ sürüyor.




Bir türlü sonuçlanmayan boşanma davaları yüzünden, birçok ünlü isim mahkeme kapılarını aşındırıyor.




Davalarda en sık görülen sebep ise genellikle aldatma...




21 yıllık eşi Kemal Gülman'a 200 milyon lira rekor tazminat davası açan Feryal Gülman, yaklaşık 1 yıldır hukuk savaşı veriyor. Eşinin kendisini 22 yaşındaki genç bir kızla aldattığını iddia eden Feryal Gülman, Kemal Bey'den boşanmak için can atıyor.




Eşinden aldatma iddiasıyla boşanmak isteyen bir diğer isim ise Tuğçe Eyilik. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan'la eşi Bülent Çavuşoğlu'nun aşk yaşadığını öne süren Eyilik, iki yıldır boşanmaya çabalıyor. İkilinin yılan hikâyesine dönen boşanma davasında her gün farklı bir tanık ortaya çıkıyor.




Bursalı işadamı Levent Kızıl ile Sema Kızıl da boşanmak için mahkemeye başvuran isimlerden. Eski Bursaspor Başkanı, Uludağ Gazoz'un patronu Levent Kızıl'dan boşanmak için 20 milyon lira tazminat isteyen Sema Kızıl'ın, geçtiğimiz günlerde görülen boşanma davası yine ertelendi.




Böyle giderse 2015 yılı boşanma yılı olacak. Bu sene sonuçlanamayan boşanma davaları, dilerim 2015'te tarafların istediği şekilde sonuçlanır.

Yuvaların yıkılmaması, evliliklerin bir ömür sürmesi dileğiyle...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR