Fashion Week'in ardından yaşananlar...




Modaya gönül verenlerin merakla beklediği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, yarın sona eriyor.

Muhteşem defilelere ev sahipliği yapan, podyumda birbirinden güzel modellerin yer aldığı moda haftasına ne yazık ki bu sene katılım çok azdı.




Sosyeteden Arzu Sabancı, Revna Demirören, Didem Antebi gibi ünlü isimlerin her sene heyecanla beklediği ve ilk gün hınca hınç dolu olan moda etkinliğinin dördüncü gününde de maalesef sosyetenin ilgisi çok azdı. Didem Antebi, yeni iş kurmanın heyecanıyla tüm enerjisini işine verdiği için moda haftasına katılmadı. Arzu Sabancı yurt dışındaydı ve defileleri izlemedi. Birçok kişinin bazı sebepleri vardı illa ki...




Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü modelleri defilelerinde çıkaran ve büyük ses getiren Fashion Week'e bu sene ünlü modacılar da katılmadı. Yıldırım Mayruk, Atıl Kutoğlu, Tuvana Büyükçınar, Cengiz Abazoğlu gibi ünlü modacılarımız bu sene Fashion Week'te yoklardı. Sebebine gelince zamansızlıktan ve yurtdışı defilelerine hazırlanmaktan bahsediyorlar.. Mutlaka işin içinde hatrı sayılır sebepler vardır ancak bizimle paylaştıkları bu kadar...




Fashion Week'i 'İsyan Week' tadına dönüştüren bir diğer olay ise Didem Soydan'ın şahsına münhasır protestosuydu ve podyuma çıkmadı. Kendince haklı olabilirdi ancak kendisini top model görüyorsa neden Avrupa'daki hiçbir defilede Didem Hanım'ı podyumda salına salına yürürken göremiyoruz?

Moda haftası bu sene sönük geçse de yine de ses getiren defileler oldu. Zeynep Tosun ve Raisa Vanessa Sason kardeşlerin defilelerini sosyetenin ünlü isimleri kaçırmadı. Dün akşam Nazlı Soylu'nun tasarımlarını sergilediği defilesini de cemiyetten birçok ünlü isim izledi.

Genç sosyete de bu sene modellik provası yaptı. Melisa Tapan, Elif-Ayşe Boyner podyumda ustaca yürüdü.

Fashion Week'e emeği geçenlere saygım sonsuz, organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

İyi hafta sonları...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR