-HANDE Yener ismini verdi Sebastian Beach'e. Sezon henüz tam açık değil o yüzden geçtiğimiz haftalarda her mekânda doluluk oranı çok yüksek değildi. Ancak Hande Yener'e helal olsun. Kaç kişi gelirse gelsin adını verdiği beach'te akşamüzeri partilerinde sahneye çıkıp şarkı söylüyor. "Şu kadar kişi geldi çıkamam" tadında hiç bir kaprisi yok.




-BU sene adından çok fazla söz ettiren XBeach daha inşaat sürerken dikkat çekmeye başladı. Özellikle denize indirdikleri localarla şimdiden herkesin dilinde. XBeach futbolcuların ilgi odağı olmayı kısa sürede başardı.




-ESKİLERİN en meşhur beach'i Dodo da son zamanlarda ciddi yükselişte. Adını sıkça duyuyorum. David Saboy, DJ setinde olacak.




-ALBÜM kulüp de beach yapıyor. Üstelik öyle hızlı çalışıyorlar ki, açığı kapatmak için hızlandırmışlar olayı.




-DONA Beach de Yalıkavak'ta dikkat çeken diğer bir isim. Sürekli parti olacak bu beach'te. "Her an parti olsun" diyenlere. Nikki Beach yetkilileri de gelip durum değerlendirmesi yapacaklarmış.




-SİZİ bilmem ama ben Türkbükü'nde halk plajını daha sıcak, daha samimi buluyorum. En azından fiyatlar uçuk değil. Mis gibi salata yiyorsunuz 6 TL.




-TÜRKBÜKÜ'NÜN bitmesinin sebebini ben size en direkt şekilde söyleyeyim: Öğlen saatlerinde beach'lerin iğrenç müzik yapması. Birçok beach ayrı telden çalıyor. Ama nasıl çalıyorlar, zannedersiniz saat gece yarısını geçmiş, kulüp yıkılıyor. Yapmayın, etmeyin. Kendi ekmeğinize kan doğruyorsunuz haberiniz yok. Açmayın şu müzikleri bangır bangır. Kendinizden itiyorsunuz tüm insanları, farkında değilsiniz.




Bodrum'un zeytinyağlıları




ESKİ Samba Gazinosu ve Çeşme Ayayorgi'deki Granada Beach'in sahibi Yavuz Sabancı adını aslında uzun zamandır Yeşilyurt Spor Kulübü'yle birlikte duyuyorduk. Şimdi daha sık duymaya başlayacağız çünkü uzun süreden sonra Bodrum Yalıkavak'ta Mufla ile yeniden karşımıza çıktı. Eskiden Roka Balık olan şimdilerin Mufla'sı kısa sürede meşhur olmayı başardı. Ergun Yıldız ve ekibinin uzun uğraşları sonucunda yaratılan bu mekân, Bodrum müdavimlerinin ilgisini çekti. Nedeni kesinlikle yemekleri. Zeytinyağlı yemekleri ve özellikle ekmekleri inanılmaz başarılı. Yalıkavak'ın güneşi en güzel batıran manzarası ile de pek bir şaşaalı. Ben aylar önce daha inşaat halindeyken yazmıştım ama bu kadar kısa sürede müdavimlerini yaratacağını beklemiyordum. Bodrum Yalıkavak'ta ultra pahalı ve lüks mekânların arasında çok ciddi sıyrıldı. Kiminle karşılaşsam bana Mufla'yı soruyor. Ha bu arada tabii lezzetli ve az kalorili sağlıklı yemek isteyenlerin aklında bulunsun.




Türkbükü'nün Sess'i




SEZON bu hafta itibarıyla açılacak. Kendinden söz ettirecek. Nişantaşı'nın Sess'i bu sene yüksek ses veriyor Türkbükü'nde. Hem de en yükseğinden. Gerçekten Sess Bodrum'a girdi birçok mekânı geride bıraktı. Hem de kısa sürede. Benim için bu sektörün en iyilerinden Nedim Binler'in sahibi olduğu Sess'te Yüksel Yılan ve DJ Can Parlak var. Bu ekip hem çok pozitif, hem de çok yapıcı. Son zamanlarda mekânlarda olup bitenleri bilen, duyan biri olarak ekibin uyumlu olması başarının sırrı benden söylemesi. Bodrum boş olmasına rağmen bu mekân geçen hafta ne zaman gitsem tıklım tıklımdı. Bu sene Türkbükü'nde en çok ses verecekler yerlerden olacak.




Şevket Sabancı da ev almış




BODRUM'DA her şey çok pahalı tamam ama yapılan evler, villalar da bir o kadar pahalı. Gündoğan'da Mivara Luxury Resort dikkat çeken yatırımlardan biri. Milyon dolarlık lüks villalardan birini gezme şansım oldu. Pek bir güzel ve şaşaalı. Özellikle manzarasına paha biçilmez zaten. Arap yatırımcının tercih ettiği bu evlerden Şevket Sabancı da satın almış. Oh ne güzel vallahi güle güle otursun. Bu arada Mivara'da bayramdan sonra havuz başında müzik ziyafetleri başlayacak. Suat Suna ve Enbe Orkestrası eşliğinde müzikli geceler yaşanacakmış. Eğlence severlerin dikkatine.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR