Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in kızı Suzan Şen, anne olmasına rağmen düzgün fiziği ile ön plana çıkıyor. Sosyal sorumluluk projelerinin kendisini için çok önemli olduğunu söyleyen ve özellikle hayvanların onun hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirten Suzan Şen, bilinmeyenlerini HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.




Röportaj:Reşit ÖZET

Fotoğraflar: Mertcan Demirdöğen




Suzan Hanım sizi biraz taniyabilir miyiz?

Ata Koleji'nden mezun olduktan sonra erken yaşda yaptığm evlilik sebebiyle üniversiteye devam edemedim. Şimdi 17 yaşında harika kizim Melisa ile hayatıma devam ediyorum. Ali Şen'in kızı olduğunuzu biliyoruz.

Babanızın en çok hangi yönlerini örnek alıyorsunuz?

Ali Şen`in kızı olmak zaten bir ayrıcalık ,en büyük şansım her babanın yapacacağı gibi ailemizde koşulsuz sevgiyle büyütülmem. Sizin tanıdığınız Ali Şen`den başka söylenebilecek en önemli şey inanilmaz duygusal,komik, sonsuz eli açık olmasıdır. Galiba benim de babamdan aldığım örneklerin başında bunlar geliyor.

Hiç iş kadını olmayı düşündünüz mü?

Okuldan sonra ailemin yanında senelerce çalıştım, takı kızım Melisa doğdukdan sonraya kadar... Sonrasında önceliğim kızım olduğu için iş hayatını bırakmayı tercih ettim.

Çocukken hayalini kurduğunuz bir meslek var mıydı?

Her çocuk gibi benim de bir hayalim vardı tabii; ben veteriner olmayı isterdim.




Bu arada iyi bir hayvansever olduğunuzu biliyoruz. Bu konuyla ilgili projeleriniz var mı?

Çocukluğumda hayvanların içinde büyüdüğüm için, benim icin hayvan sevgisi karsılıksız ve önceliklidir. Yapabildiğim kadar barınaklarla ve derneklerle irtibatta oluyorum bazı zamanlarda yardım, bazı zamanlarda hayvan haklarını savunmak için yanlarında oluyorum, zaten beni tanıyan herkes hayvan sevgimin ne kadar büyük olduğunu bilir, basına olabildigince yanstmamaya çalışıyorum. Evimde 4 köpek 4 kedi ve papaganım var.

Abileriniz Adnan ve Metin Şen ile nasil bir çocukluk dönemi geçirdiniz? Onlarla nasıl bir ilişkiniz var?

Genç kızlığımın iki abimin de en hızlı dönemlerine denk gelmesine rağmen çok samimi, anlayışlı bir o kadar otoriter bir abilere sahip olmanın avantajlarını daima yaşadım. Bana en büyük destek ayrı ayrı konularda her zaman Adnan Abim'den de Metin Abim'den de geldi. Hayata karşı güçlü bir birey olabilmeyi abilerimden öğrenmişimdir.

Anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti? Anne olmak nasıl bir duygu?

Sanırım bütün anneler bu soruya aynı cevabı vermiştir, ama anne olmak öncelikle bencil olmamayı, koşulsuz sevgiyi ve anlayışlı olmayı öğretiyor, hayatımdaki en güzel ve değerli varlık kızım Melisa.







Modayla aranız nasıl?

Modayla hiçbir zaman cok alakalı olmadım, yıllarca kendimi rahat hisettiğim şeyler giydim. Gideceğim yere göre son anda karar verip giyinme gibi bir tarzım var ve o tarzı kendime göre uyarlıyorum.Her zaman çiçekler,renkler beni cezbetmiştir beni.

Türk kadınının giyim tarzını nasıl buluyorsunuz?

Aslına bakarsanız Avrupa standartlarına göre Türk kadınları gayet bakımlı ve iyi giyindiklerini düşünüyorum ve en büyük özelligimiz temiz ve özenli olmamız diyebilirim.

Kendi giyim stilinizi anlatabilir misiniz?

Uzun elbiseler, İspanyol paçalar,çicekli bluzlar ve son senelerin modası fosforlu kıyafetleri tercih ediyorum.

Olmazsa olmazlarınız var mı? Neleri affetmezsiniz?

Kızım, ailem, hayvanlarım ve dostlarımdan asla vazgecemem. Menfaat üstüne kurulmuş dostluklar,yapmacık insanlar ve nankörlük asla affedemeyeceğim konuların başında geliyor.

Sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor musunuz?

Tabii her zaman yer alıyorum ama yukarıda belirttiğim gibi çok göz önünde olmayı sevmediğim için sizler çok duymuyorsunuz ama en aktif olduğum sosyal aktiviteler genelde hayvanlar ve çocuklarla ilgili projeler oluyor.

Anne olmanıza rağmen düzgün fiziğinizle ön plana çıkıyorsunuz. Özel bir beslenme programınız var mı?

Haftada 3 gün özel hocamla pilates çalışıyorum, beslenmeme çok iyi bakdığım söylenemesede organik gıdalarla beslenmeye özen gösteriyorum,ciftliğimizden gelen dogal meyve, sebzeleri kullanıyorum ve sağ olsun arkadaşım Neslişah Alkoclar sayesinde organik gıdayla taniştım ,artık her şeyin oraniğini bulmak mümkün.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR