Etel Baler’in hayata geçirdiği moda ve stil üzerine fotoğrafların paylaşıldığı yepyeni bir sosyal platform


olan Fashiontalks, kısa sürede iş ve cemiyet hayatının modasever ünlü isimlerini kendisine bağladı. Haftanın öne çıkan kıyafetlerini ve popüler kullanıcıların ne giydiklerini yorumlayan Etel Baler, moda aplikasyonunda haftanın öne çıkan isimlerini sizler için mercek altına aldı.




Sarıgül’ün Elie Saab şıklığı




Fatoş Sarıgül, Paris’te Elie Saab’ın Haute Couture defilesine katılıp ardından after party’sine davetli olan tek Türk’tü. Zaten Elie Saab’ın yakın arkadaşı. Fatoş Sarıgül Elie Saab’ın kırmızı kokteyl elbisesini seçmiş. Aksesuvarları Altınbaş. Çantası, Nicolas Ghesquiere’in, Louis Vuitton’un kreatif direktorlüğünü


üstlendiği zaman ilk çıkardığı model olan ‘Petite Malle’. Çok beğendim gidip alayım diyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, çünkü bu çantalar limitli sayıda üretiliyor.




Gösterişten uzak




Pınar Sabancı’nın kendi gibi gösterişten uzak mütevazı bir tarzı var. Stella McCartney tulumunu Louboutin stilettolarla tamamlamış. Platformsuz, sivri burun ayakkabılar zaten favorilerim. Türk tasarımcı Mon Reve’den bir kolye seçerek tuluma hareket katmış. Bu arada inceliğine imrenenlere bir sürprizim var. Misa adını verdiği şirketiyle günlük tüm yemeniz gerekenleri evinize kadar yollamaya hazırlanıyor. Hem de günlük kalori ihtiyacına göre farklı mönüleri mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR