Bugün Venüs Başak burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkimizde mükemmeliyetçi, mantıklı ve eleştirel yönler ortaya çıkabilir. Venüs Başak burcunda rahat değildir zira Başak burcu mantıkla ve sağlam hareket etmeyi sever, duygusal konularda tutuktur ve ilişki mükemmelleşinceye kadar eleştiri mekanizması devrededir. Bu yüzden kılı kırk yaran tavırlarımızla ilişkilerimizde mesafeli ve donuk olabilir, sevdiklerimize yapacağımız eleştirilerle dünyayı dar edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Çekiciliğiniz sosyal ortamlarda ön plana çıkmanıza neden oluyor. Doğal bir öğretici olduğunuzdan, çevrenizdeki herkese bir şeyler öğretmeye yatkınsınız. Bu sene, ilişkilerinizde önemli gelişmeler altındasınız.




Koç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, titiz etkileşimler içinde olacaksınız. Kilo alımına veya hijyen ve diyet yapmaya meyilli olabilirsiniz. İşinizi sevmeye başlıyorsunuz.




Boğa Burcu: Venüs 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. Aşkı arayanlar, aşkı bulacaklar, çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.




İkizler Burcu: Venüs, ev, aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Yine tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Bu dönem içinde evinizi sevecek, daha çok vaktinizi evinize harcamak isteyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde mükemmelliyetçilik ön plana çıkabilir. Yine iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayarla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler geliştirebilirsiniz.




Aslan Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için güzel bir dönem. Kılı kırk yarmayın.




Başak Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek ve göstermek için harekete geçirecek. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak.




Terazi Burcu: Bu 3 haftalık dönem içerisinde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, ilişkilerinizde ve sosyalliğiniz de biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Yalnızlığı ve hayatı sorgulamayı seveceksiniz.




Akrep Burcu: Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Organizasyonlar, davetler, kalabalık yerler içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkiler sizi bir adım ileriye taşıyabilir.




Yay Burcu: Venüs, bugün itibarıyla sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bu dönemde kariyerinizin parladığını görebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Mükemmeliyetçi yönünüzü biraz dizginleyin. Daha az tanıdığınız insanlarla ilişkileriniz kuvvetleniyor.




Kova Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız 3 hafta boyunca ön planda olmaya başlayacak. Kredi veya borç almak için uygun bir dönem içinde olacaksınız. Partnerinizin parasal konuları öne çıkmaya başlayacak.




Balık Burcu: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda, işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR