İstanbul’un stresli yaşamından uzakta oldukça huzurlu günler geçiren ünlüler, renkli anlarıyla objektiflerimize yansımaya devam ediyor. Çeşme ve Bodrum’da tatil yapan isimler arasında Adnan-Ayşe Polat, Abdürrahim-Şükran Albayrak, Nejdet-Emel Ayaydın, Serap-Volkan Sarı, Bora-Aslı Aktürk Pehlivanlar çifti yer aldı.

Hasret giderdiler

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ile Emel Ayaydın’ın kızları Yağmur Ayaydın, yaz okulu için Londra’ya gitmişti. Önceki gün okulunun bitmesiyle soluğu anne ve babasının tatil yaptığı Çeşme’de aldı. Kızları ile hasret gideren Nejdet-Emel Ayaydın çifti görüntülendikleri Zeo Beach’te objektiflere oldukça mutlu pozlar verdi.

Deniz tutkunları

Ünlü finans uzmanı işadamı Volkan Sarı, eşi Serap Hanım ve kızları Melis ile Lara mavi tur dönüşü Bodrum’da yaz günlerini geçirmeye devam ediyor. Tam bir deniz tutkunu olan Sarı Ailesi, Göcek’ten çıkarak Yunan adalarını gezdikten sonra Bodrum Yalıkavak’ta demirli teknelerinde görüntülendi.

Çocuklarla tekne keyfi

Bora-Aslı Aktürk Pehlivanlar, Bodrum Cennet Koyu açıklarına demirledikleri yatlarında tatil yapanlardan. Çocukları Boram ve Aslım ile mavi sularda oyunlar oynayan Bora Bey ve Aslı Hanım mutlu günler geçiriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR