Haftaya Ay Yengeç burcundayken, duygusal konulara, ev, aile, yuvamızla ilgili konularla, güvenliğimizi ilgilendiren temalarla giriş yapıyoruz. Bu haftabaşı iş becerilerimiz artabilir, gerçekçi adımlar atacak, olgun insanlardan aradığımız desteği göreceğiz. İlişkilerimizde değişik, farklı ve sürpriz olan herşey daha fazla ilgimizi çekebilir. Salı günü, Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay’da risk alma gücümüz artarken, lider, organize eden, yönetmeye çalışan yönlerimiz öne çıkabilir. Cuma günü ilişki gezegeni Venüs Başak burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkimizde mükemmeliyetçi, mantıklı ve eleştirel yönler ortaya çıkabilir. Cumartesi günü fazla kritize ederek, devamlı eleştirerek olumsuz bir şekilde hareket edebiliriz. Pazar günü ise, kadın, erkek ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekecek. Başkalarına fikir danışacağımız konularda kolay yanılmaya, aldanmalara açık olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sıcakkanlı, işini bilen, yetenekli, cömert bir insansınız. Her konuda kafanız iyi çalışıyor ve nasıl para kazanılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Hayat boyu para kazanımlarınız iyi olacak. Zengin çevre ve akrabalardan gelecek olan bir miras hayatınızı değiştirebilir. Bu sene önemli girişimlerinizde hayat sizi destekleyecek. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bu haftabaşı seyahat, eğitim, medya, yabancılarla yapılacak işlerinizde ve sanat konularda sorumluluklarınızla hareket edecek, beklediğiniz insanlardan istediğiniz desteği bulacaksınız. Aşk hayatınızda farklı yaklaşımlar size heyecan veriyor.




Boğa Burcu: Ağustos başında devreye giren güzel etkileşimlerle; eviniz, aileniz ve yuvanız için yapacağınız yatırımlar ya da eviniz için yapacağınız harcamalarda hayat sizi destekliyor olacak. Aile ilişkilerinizde farklı ve sıradışı olaylar ilginizi çekebilir.




İkizler Burcu: Ağustos ayı, yakın çevre iletişiminizin hızlı akacağı, bir yandan düşüncelerinizi ortaya koymaktan keyif alacağınız bir ay olabilir. Ağustos başında hayat sizi her yönden destekliyor. İletişimsel işlerinizde arkadaşlarınızdan farklı alternatifler gelebilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızda göreceğiniz destekle parasal konularda önemli anlaşmalar ve kalıcı sonuçlar almaya çok yatkınsınız. Bir yandan kariyeriniz için atacağınız adımlarda yenilikçi ve öncü ilişkileriniz sayesinde de güzel sonuçlar alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Güçlü ve etkili insanlardan göreceğiniz destekle aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve sanatsal, kreatif alanlarınızda çok güzel gelişmeler, çok güzel kalıcı anlaşmalar altında olabilirsiniz.




Başak Burcu: Aile hayatınızın sorumluluklarını kolaylıkla üstleneceksiniz ve onlara vakit ayıracaksınız. Bir yandan da psikolojiniz güçlü olduğundan her tür yeni ilişkiye başlamak, farklı konulara yönelmek heyecanınızı arttırabilir.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarda etkili insanlardan alacağınız destekle satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar, network ile ilgili konularda kalıcı, sağlam adımlar atabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak her tür adım sizi destekliyor.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı olumlu açıların devreye girmesiyle kariyerinizi ilgilendiren çok güzel ve kalıcı bir anlaşma söz konusu olabilir.. Kendinizi güçlü, güvenli ve başarılı hissedeceksiniz. Aradığınız destekler karşınıza gelebilir.




Yay Burcu: Bu haftabaşı uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissettirebilir. Kişisel girişimlerinizle ilgili önemli sorumluluklarınızı iş hayatınızda yerine getirebilir, güzel teklifler, kalıcı anlaşmalarla karşılaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşı, maddi konularda başkalarının sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Yine parasal konularda aile hayatınıza gereken desteği gösterecek ve esnek olacaksınız. Güzel gelişmeler altındasınız.




Kova Burcu: Ağustos ayını karşılarken özel hayatınız olumlu etkiler altında. Sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Bir yandan da ortaklaşa yürütülecek her tür iş için hayat sizi destekliyor.




Balık Burcu: Bu haftabaşı güçlü ve etkili insanlardan alacağınız desteklerle iş alanlarınızda bir üst basamağa geçebilir, önemli anlaşmalarda bulunabilirsiniz. Bir yandan da parasal konularda şansınız yüksek akacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR