Bugün saat 01:56 da Oğlak burcunda bir dolunay oluştu. Bu Dolunay, 2 hafta önce Yengeç burcundaki Yeniay’da başlattığımız aile, ev, yuva, vatan ve güvenliğe dayalı duygusal temaların somut karşılığını alacağımız bir dolunay. İş konuları, önemli devlet meseleleri öne çıkabilir. Birkaç gün boyunca iş ve özel hayatımızda hassaslıklara açık olabiliriz. Olaylara duygusallıktan çok, daha net, yönetme, organize etme dürtüsüyle, mesafeli ve soğuk yaklaşabiliriz. Bir yandan da bu dolunay venüs- satürn olumlu açısıyla, iş ve para ilişkilerimizde kaynaklarımızı ve limitlerimizi daha ölçülü kullanacağız. Güvenilir ilişkiler her anlamda bize kazandırabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, kişilikli, enerjik ve rahat bir insansınız. Girişimci yönünüzle altından kalkamayacağınız hiçbir şey olamaz. O yüzden siz sağlam durdukça yaşam size istediklerinizin bir çoğunu sağlayacak. Yine de kendinizi geliştirmeli ve savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, özel ilişkilerinize odaklanacaksınız. Önemli gelişmeler işinizi büyütebilir.




Koç Burcu: Bu dolunay sizi en çok iş ve aile alanlarınızda etkileyecek. İş alanlarınızın yoğunluğu, aile hayatınızı aksatmanıza neden olabilir. Yine de bir takım fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kalıcı sonuçlara çekebilirsiniz.




Boğa Burcu: Dolunay, özellikle yabancılarla ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bazı işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz, bu hafta aynı zamanda ailevi konularda da maddi kaynaklarınızı iyi kullanacaksınız.




İkizler Burcu: Ortak parasal konular, vergi, kredi, faiz, banka, borç, ödeme Dolunay’da daha fazla gündeminizde olabilir. Tam da paranızın hesabını yaparken ortaya çıkacak bir ödeme, bir borç sizi biraz da olsa strese sokabilir.




Yengeç Burcu: Dolunay ile birlikte özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa adım atacağınız işlerinizde sonuçlara ulaşmanız mümkün. Sevdiğiniz insanla, onun istekleri ve sizin istekleriniz arasında iyi bir köprü oluşturun. Ortaklaşa iş ilişkileriniz öne çıkıyor.




Aslan Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınız etkileniyor. İşinizde önemli değişiklikler, sonlanmalar ya da önemli birtakım kararlar devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili konuların da birkaç gün boyunca üzerinizde stres oluşturması söz konusu olabilir.




Başak Burcu: Dolunay, aşk hayatınızı etkileyecek. Özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Bir yandan varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar artabilir. Onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Bir bebek haberiyle etrafınızdakileri şaşırtabilirisiniz.




Terazi Burcu: Birkaç gün boyunca ailenizle ilgili konularda stresler, hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle olan bağlantılarınız güçlenirken, ailevi konular daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak.




Akrep Burcu: Dolunay yakın çevre, iletişim, satış, reklam alanlarınızda gerçekleşecek. Başkalarıyla başlattığınız işlerinizin karşılığını bu Dolunay’da alabilirsiniz. İş bağlantılarınızın kuvvetli olması sizi güzel sonuçlara ulaştırabilir.




Yay Burcu: Başkalarının kaynaklarına bağlı olduğunuz, alacak-verecek dengesini sağlamaya çalıştığınız bu dönemde işlerinizin karşılığını görmek hoşunuza gidecek çünkü bu Dolunay elinize bir para geçebilir.




Oğlak Burcu: Bu Dolunay’da özel hayatınız ve kişisel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız, herkes açısından daha olumlu olabilir. Bir anlamda bu günlerde maddi konularda da kalıcı adımlar atılabilir.




Kova Burcu: Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı bu Dolunay’da dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan gelişmeler karşınıza çıkabilir, bir işin iç yüzünü öğrenebilirsiniz. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekecek.




Balık Burcu: Dolunay, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşecek. Sosyal çevrenizde hassas oluşumlara açıksınız. İş hayatınızda güzel gelişmeler altındasınız ve kurduğunuz güçlü bağlarla işlerinizde sorumlu bir şekilde harekete geçebileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR