Haftaya ay oğlak burcunda, iş konularına odaklı bir şekilde başlıyoruz. Duygusal olarak aradığımız güveni bulmakta zorlanabiliriz. Salı ve Çarşamba günleri fikirlerimizi, sevgimizi ortaya koyarken kalıcı adımlar atmak önem kazanacak. Bir yandan da Çarşamba sabaha karşı oğlak burcunda oluşan dolunay, 2 hafta önce başlattığımız, aile ve güvenliğe dayalı duygusal temaların somut karşılığını karşımıza çıkaracak. Birkaç gün boyunca iş ve özel hayatımızda hassaslıklara açık olabiliriz. Cuma günü güneş Aslan Burcu'na geçiyor. Kimliğimizde cömert, lider, gösterişli yönler ortaya çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; atılgan, sabırsız, fevri, bencil, değişken ve ilerici bir insansınız. Sezgileriniz çok kuvvetli ve zekanızı işinizde gösterebileceğiniz alanlarda başarı sizin olacak. Duyarlı ve kararsız olmazsanız yaşantınızdan daha fazla tatmin sağlayacaksınız. Bu sene, atacağınız adımların karşılığını etkili bir şekilde göreceksiniz.

Koç Burcu: Bugün kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. Aile hayatınızdaki kişilerle bazı geçimsizlikleriniz olabilir. İçgüdüsel olarak çevrenizdekilere yardım edecek, çalışmalarınız sonucunda aradığınız tatmini sağlayacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün değişik yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. Bazı konuşmalar ve duyacaklarınız hayat enerjinizi yükseltebilir. Tanımadığınız yerlerde aşırı duygusal tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

İkizler Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlar alacak, aile düzeninize gereken hizmeti vereceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanı anlamakta ve kendinizi ona ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Küçük meseleleri büyütmeyin, bu biraz da takıntılarınızdan kaynaklanabilir.

Aslan Burcu: Bugün günlük yapılması gerekenler devrede olabilir. Güçlü ve kontrolcü yapınızla duygusal olarak beraber çalıştığınız insanları zorlamamaya özen gösterin. Önemli iş sonuçlarına erişebileceğiniz bir hafta içindesiniz.

Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda sevdiğinizi çok zorlamayın. Çevreniz ve arkadaşlarınız sizi rahat bırakmayabilirler.

Terazi Burcu: Bugün eviniz veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Ailevi konularda melankolik yapınızı sevdiklerinizle paylaşmalı, kendinizi güvensiz hissettirecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminiz ya da akrabalarınızla ilgili konu ve olaylar devrede olacak. Fikirlerinizde bazı takıntılı tepkilere dikkat edin. Sosyal ortamlarda kendinizi daha esnek hissedebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün maddi konularda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yapacağınız alışverişler, dengeyi sağlamazsanız sizi zorlayabilir. Bugün olumlu şeylere odaklanmalı, kariyerinizdeki gelişmeler üzerine kafa yormalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün kendi kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Etrafınızdaki olayları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Dış ortamlarda, değişik yerlerde sizi destekleyen önemli gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz.

Kova Burcu: Bugün geri planda duracak ve hislerinizi çok da fazla belli etmeyeceksiniz. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Geçmiş konulara çok takılmayın ve yapmanız gerekenlere odaklanın.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, güçlü ve biraz da kontrolcü etkilerle hareket edeceksiniz. Şefkatli ve düşünceli tutumlarınızı öne çıkarın ve özel ilişkinizdeki güzelliklere odaklanın.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR