Bu pazar oluşan güneş- mars olumlu açısıyla gezmek, dolaşmak, fikirlerimizi insanlarla paylaşmaktan mutluluk duyabiliriz. Disipline olabilecek, eyleme geçmekten, hareket etmekten mutluluk duyacağız. Değişik ortamlar ve yerler ilgimizi çekebilir. Sporla uğraşıyorsak keyifli ve etkili birgün olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; neşeli, sempatik, cömert, dürüst bir insansınız. İş hayatınızda şans sizden yana olacak. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz bir alanda daha başarılı olursunuz. Ailenize ve evinize düşkünsünüz. Bu sene hayat sizi bir çok açıdan destekleyecek. İstediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir.

Koç Burcu: Bugün iş bitiren, çabuk ve hızlı yönlerinizle aile hayatınız için yapacağınız masraflar, parasal düzenlemeler veya harcamalar öne çıkabilir. Gün içinde bolca gezecek, değişik yerlerde bulunacak, kendinize vakit ayıracaksınız.

Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde kendinizi aktif ve enerjik hissedecek, sevdiğiniz insanla kısa vadeli plan ve program içine gireceksiniz. Maddi harcamalarınızda rahat ve keyifli etkiler altındasınız.

İkizler Burcu: Günlük işlerinizde kendinizi etkin bir şekilde ortaya koyabilecek, hırslı yapınızla üstesinden gelmeniz gereken işlerinizi kolaylıkla başaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğinizle değişik yerlerde bulunacaksınız.

Yengeç Burcu: Hayatın eğlenceli ve size keyif veren yönlerine odaklanacak, bugün hareketli yapınızla enerjinizi en üst düzeyde kullanacaksınız. Aile büyükleriniz için yapmanız gerekenleri gün içinde ihmal etmeyin.

Aslan Burcu: Herkes evinde dinlenirken, siz bu aralar evinizde bir koşturma halindesiniz. İnsanları ağırlamaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çocuğunuz veya sevdiğiniz insanla planlarınızı devreye sokmanın tam zamanı.

Başak Burcu: Yakın çevre ve iletişimsel konularda gücünüzü ortaya koyacaksınız. Hırslı yapınızla iletişim, satış, reklam, pazarlama, organizasyon, ulaşım, bilgisayar işlerinizde kolaylıkla harekete geçebilirsiniz.

Terazi Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren sosyal çevre işlerinizde önemli ve kalıcı adımlar atılabilir. Bir sorumluluğun altına gireceksiniz ama bu sorumluluk size uzun vadede güzel sonuçlarla geri dönecek.

Akrep Burcu: Eğitimsel konularda ve yaptığınız işlerde hırsınızı ortaya koyabilir, çalışmaktan korkmayabilirsiniz. Dış ortamlarda enerjinizi bu Pazar istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Kendinizi enerjik hissediyorsunuz.

Yay Burcu: Kendi iç gücünüzü yapmanız gereken işleriniz için kolay yönlendirebilecek, bugün harekete geçmekten korkmayacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğinizle esnek, farklı ve keyifli birgün sizi bekliyor.

Oğlak Burcu: Sosyal ortamlar ve çevrenizle ortaklaşa iş yapıyorsanız, onlarla beraber hareket edeceksiniz. Partnerinizle hava almak, biraz ortamları değiştirmek için sosyal çevrenizin düzenlediği bir parti veya organizasyona katılabilirsiniz.

Kova Burcu: Günlük yapmanız gereken işlerinizi bugün kolay koordine edecek, işlerinizi tamamladıktan sonra mutlu olacaksınız. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle esnek, farklı ve keyif dolu bir pazar sizi bekliyor.

Balık Burcu: Harekete geçmeniz gereken konularda kendinizi iyimser, mutlu ve keyifli hissedeceksiniz. Seyahatle ilgili konular öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız seyahatler bu hafta sonunda sizi mutlu kılacak.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR