Bu cuma sabah saatlerinde daha enerjik, mücadeleci ve hareketli olabiliriz. Sevdiklerimize karşı tepkisel olmamaya özen gösterin. Önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım zira ay boşlukta olacak. Öğleden sonra duygusal olarak işlerimizin sorumluluklarını üstlenirken, diğer taraftan çevremizden gereken sevgi ve desteği görebiliriz. Önemli işler, konuşmalar devreye girebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; entelektüel, sivri, bilimsel, anlayışlı, insanlara candan yaklaşan, bağımsız bir insansınız. Güçlü karakterinizle üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Çalıştığınız ortamlarda sivrilen kişiliğiniz ve meydan okuyan tavırlarınız zaman zaman zorluk yaşatabilir. Bu sene, şansınızı etkili bir şekilde kullanacaksınız.

Koç Burcu: Parasal konularda mücadeleci yönünüzü sabah saatlerinde ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonra önemli iş sorumluluklarına odaklanacaksınız. Sanatsal veya kreatif işlerinizde bugün istediklerinizi alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Sabah saatlerinde ortaklı işlerinizde önemli mücadeleler gündeme gelirken, sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın. Öğleden sonraysa daha çok ortak para sorumluluklarınız hayatınızı etkileyebilir.

İkizler Burcu: Günlük rutin işlerinizde kendinizi sabah saatlerinde hızlı ve aktif bulabilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınızın sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz. Yakın çevreniz size gereken desteği sağlayabilir.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz, sevdiklerinize veya çocuğunuza karşı enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Gün içinde yapmanız gereken sorumluluklarınızı kolay halledebilirsiniz.

Aslan Burcu: Sabah saatlerinde daha çok evinizde vakit harcamak isterken, öğleden sonra hayatınız daha hareketlenebilir. Yine de aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Başak Burcu: Aile sorumluluklarınız öğleden sonra devreye girebilir. Sabah saatlerinde kısa planlar peşinde koşturabilir, gününüzü organize edebilirsiniz. Sorumlulukların planlarınızı değiştirmesine izin vermeyin.

Terazi Burcu: Kariyerinizde etkili olduğunuz bu dönemde parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız ve bu Cuma günü bu işlerinizi halledeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları arkadaş ortamlarınızda devreye girebilir.

Akrep Burcu: Bugün hırslı, girişken ve atak yapınızla gün boyunca koşturmalarınız fazla olabilir. Kariyerinize etki edecek önemli iş konuşmaları ve parasal bağlantılarınızın üzerine eğilebilirsiniz.

Yay Burcu: Biraz yorgun ve isteksiz başlayan gününüz gün içinde sorumluluklarınızla şekillenebilir. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler moralinizi yerine getirebilir. Önemli konuşmalar içinde olacaksınız.

Oğlak Burcu: Halletmeniz gereken önemli işlerinizde harekete geçmek sabah saatlerinde kolay olabilir. Arkadaşlarınızla iletişim halindeyken onlara fazla yüklenmeyin. Öğleden sonraysa başka insanların duygusal sorumluluklarıyla uğraşacaksınız.

Kova Burcu: Kariyerinizdeki koşturmalar ve mücadeleler sizi fazlasıyla yormuş olabilir yalnız öğleden sonra daha çok vaktinizi geleceğinizi ilgilendiren işlerin ve kişilerin üzerine eğilerek geçireceksiniz. Sevdiğinizle güzel planlar yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Dış ortamlarda, daha az tanıdığınız yerlerde tepkilerinize sabah saatlerinde dikkat edin, araba kullanırken özenli olun. Öğleden sonraysa kariyer sorumluluklarınız, iş hayatınızda öne geçecek. Ritminizi arttırıyorsunuz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR