FATOŞ SARIGÜL




Sevgililer Günü hayatımıza renk getiriyor. Kendimde seviyorum Sevgililer Günü'nün kırmızı ışıltısını, herkesin birbirine hediye almak için telaşlı bir şekilde koşuşturmasını. Biz Sevgililer Günü'nü evde çocuklarımızla kutlamaya karar verdik. Eşimle dün konuştuk ne yapsak diye? Ben de ''Çocuklarla olalım, bir pasta keseriz'' dedim.




DİDEM ANTEBİ




Biz her gün Sevgililer Günü'nü kutluyoruz. Tabii Sevgililer Günü'nde de baş başa bir yemek yeriz. Fazla özel bir şey yapmayı düşünmüyoruz.




GÜL MUTLU




Sevgililer Günü güzel ama saygıyla birlikte sevgiyi bir arada olunca güzel her şey. Allah'a şükür bizim saygımız sevgimiz bir evimizde. Allah herkese öyle nasip etsin.




FANİ AYSAL




Bu çok özel bir gün herkes için. Sadece sevgililer ve eşler arasında değil, sevgili olabilecek her şey için, seven herşey için, çocuklar için, dünya için... Her gün sevgi vermek için. Sadece Şubat'a ait değil. Ünal Bey, benim büyük sevgim. Galiba bir sürpriz yapacak ama sürpriz olduğu için bilmiyorum.




GÜLŞAH ALKOÇLAR




Sevgililer Günü deyince aklıma kocam ve çocuklarım geliyor. Onlar benim sevgililerim... Ender Bey, sürprizleri çok sever. Genelde Sevgililer Günü'nde Uludağ'da olmayı tercih ederiz. Çünkü Uludağ çok romantik.




MUSTAFA SARIGÜL




Benim şu andaki sevgilim yurttaşlarımın mutluluğu. Yurttaşlarım mutluysa ben çok iyi bir noktadayım. Ben istiyorum ki bir tek Sevgililer Günü ile ilgili olmasın. Her gün Sevgililer Günü gibi güzel bir noktada olsun. Ve sevgi hiçbir zaman bitmesin. Kin ve nefret tohumlarından uzak olsun. Sevgiyle barışla ve güzellikle bir noktaya gelsin. Sevgililer Günü'nde diyorum ki, Türkiye'nin ve dünyanın her noktasında silahlar gitsin barış gelsin. Ve inşallah sevgi kazansın. Sevginin olduğu her yerde mutluluk vardır. Sevginin olduğu her yerde güzellik vardır. Bende sevginiz için ve yurttaşlarımın sevgisi için çalışmalarıma devam ediyorum.




ARZU SABANCI




Oğlumun yaş günü olduğu için daha anlamlı. Sevgililer Günü diye değil; Hakan'ın yaş günü diye kutluyoruz 14 Şubat'ı.




MELDA KOSİF




Benim için her gün Sevgililer Günü. Benim sevgililerim zaten iki tane kızım. Ailemle olduğum zamanlar benim en mutlu günüm. O günde inşallah beraber geçireceğiz.




BEGÜM ŞEN




Sevdiklerimle birlikte olmak ve ailem en önemlisi. İki oğlum ve kocamla o günü paylaşmak anlamına geliyor. Eşimden Sevgililer Günü için bir sürpriz beklemiyorum.




AYŞE KUCUROĞLU




Sevgi ve aşk demek. Aslında biraz çocuklarda... Hayat, sevdiğimiz her şey ve anne. Eşime ve çocuklarıma harika yemekler hazırlayacağım.




SİTARE AKDİLEK




Artık Sevgililer Günü'müz bizim kızlarımız. Murat en çok kızlarıyla Sevgililer Günü'nü kutluyor ; çünkü artık onun sevgilisi onlar. Ben eşiyim onlar sevgilisi.




REVNA DEMİRÖREN




Sevgililer Günü bir tek günde kutlanmamalı bence. Herkes her gün sevdiklerine sevgi dolu olmalı diye düşünüyorum.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR