MİNE NARİN: 2015'ten barış, sevgi, huzur, birliktelik, kardeşlik, bizden farklı olanlara saygı, herkesin farklılığın zenginlik olduğunu düşünerek yaşamayı öğrenmesini bekliyorum.

AHMET NAZİF ZORLU: Siyasi istikrarın ve barışın devam etmesini diliyorum. Türk halkının 2015 yılını şimdiden kutluyorum.

CEFF HAKKO: İyi bir sene geçti. Rekabet her geçen gün artıyor. Ülkemizin içinde bulunduğu rekabet ortamı bize de çok büyük şekilde geri geliyor. Bizde bir adım ötede olmaya çalışıyoruz. 2015 de çok güzel bir yıl olucak hem bizim hem ülkemiz için.

Sadettin Saran: Her şeyden öncesi sağlık. Ülkemize huzur ve sağlık diliyorum. İnşallah her şey daha güzel olacak.




Emek Saran: 2014 gayet güzel geçti. 2015'de 2014 kadar iyi geçecekse bana yeterli.

TURGUT TOPLUSOY: 2014 bizim için çok güzel geçti. 2015'in de 2014 kadar güzel geçmesini diliyorum. Hem ülkemiz hem bizler hem de ailemiz için güzel geçmesini arzuluyoruz, dua ediyoruz.

SUZAN TOPLUSOY: 2014'ü her şeyden önce sağlıklı geçirdiğim için şükrediyorum. 2015 için de önce sağlık, huzur, mutluluk ve barış diliyorum.

BETTINA MACHLER: Herkes bu sene kendi rüyasını yakalasın. Sağlıklı ve huzur içinde bir yıl diliyorum herkese.

CİHAN KAMER: 2014 yılı çok şükür iyi geçti. Artık 50 yaşımıza dayandık. 50 yılı da çok güzel yaşadık. Umarım 2015'i de kendi adıma değil ülkem adına çok daha güzel günler geçirerek yaşarız. Çok daha umutla geleceğe bakan bir noktada yaşarız diye ümid ediyorum ve tüm ülkemin yeni yılını kutluyor, hayırlı, huzurlu, mutlu olmasını temenni ediyorum.

DİLEK TÜRKER: 2015'ten en önce sağlık diliyorum. Sağlığımız yerinde olsun gerisi her zaman kolay.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR