Mete Vardar ve Mert Vardar’ın yaklaşık 4 yıldır tasarladıkları ve bu yıl üzerinde çalışarak hayat verdikleri Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nun açılışı, Sinan Vardar’ın doğum günü olan önceki gün yapıldı. Okul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitim ve öğretim hayatına başlayacak. Beylerbeyi Küplüce’deki okulda 6 dersliğin yanı sıra uyku odaları ve oyunlar için özel alanlara yer ayrıldı. Sinan-Tülin Vardar Anaokulu, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) “Ana Sınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında işbirliğiyle hayata geçirildi. Açılışa İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar ve eşi Tülin Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve eşi Neylan Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ve eşi Seda Vardar ile Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan ve Jolly Tur ailesi katıldı.

SİNAN VARDAR'DAN ÇOCUKLARINA TEŞEKKÜR

Doğum gününde çocuklarından anlamlı bir hediye alan Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar ise, 42 yıldır hayat arkadaşı olan Tülin Vardar ve kendisinin de böyle bir hayali olduğunu belirterek, bu hayali gerçekleştirdikleri için çocuklarına teşekkür etti. Eşi Tülin Vardar ile birlikte duygulu anlar yaşayan Sinan Vardar, “Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin. İnşallah bu okulların sayısı daha çok artar” dedi.


Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nun taşıdığı anlama dikkat çekti. “Bizlerin bugünlere gelmemizde büyük payları olan, gerek iş hayatlarımızdaki başarılarımız gerekse futbol yöneticiliğimdeki başarımda büyük rol oynayan anne ve babamız için eğitim hep büyük bir önem taşıdı” diye konuşan Mete Vardar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Desteklerini her zaman hissettiğimiz, sevgi ve saygıyla bağlı olduğumuz değerli anne ve babamız bizleri de bu duygularla yetiştirdiler. Yaşamın içinde eğitimin taşıdığı önemin hep farkında olduk. Bu açıdan, Sinan-Tülin Vardar Anaokulu, hem topluma karşı bir sosyal sorumluluğumuz hem de anne ve babamız için anlamlı bir hediye. Vardar ailesinin eğitime verdiği önem, bir okul olarak hayat buldu.” Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Mert Vardar ise anne ve babalarının hayalini gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duymanın yanı sıra topluma böyle bir katkı yapmaktan dolayı kıvançlı olduklarını belirtti. Vardar, “Bizi bugünlere getiren ve bu tip davranışları sergilememizi sağlayan anne ve babama çok teşekkür ederim” dedi.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR