Haftaya ay başak burcundayken daha çok yapılacak işlerimize ve tamamlanması gereken konulara odaklanarak başlıyoruz. Pazartesi günü devrede olan mars- neptün karesiyle aldanmalara ve kandırılmalara açık olabiliriz. Enerjimiz düşük çalışacağından enfeksiyonel hastalıklara ve zehirlenmelere açık olabiliriz. Salı günü güneş terazi burcuna geçecek ve plüton düzelecek. Çarşamba günü sabah saatlerinde terazi burcunda bir yeniay oluşacak. Her tür ilişkimiz önem kazanmaya başlıyor. Perşembe günü yenilikler ve farklı olan herşey ilgimizi çekerken, Pazar günü iletişimimiz ve ilgi alanlarımız değişmeye başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, cömert, dürüst, adaletli, şanslı bir insansınız. Profesyonel bir iş hayatınız olacak çünkü oldukça dürüst ve adaletli bir insansınız. Aşırı savurganlığı ve para harcamalarınızı bir kenara bırakmalısınız. Ailenize çok düşkünsünüz. Bu sene, gerçekçiliği elden bırakmadan hareket etmeye çalışın.




Koç Burcu: Bugün tamamlanması gerekenlerin, yapılması gereken günlük rutin işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Gizli oluşumların veya kafanızdaki bazı düşüncelerin medya, seyahat veya eğitim alanlarınızda sizi yanlış etkilemesine izin vermemelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün aşk dolu bir gün sizleri bekliyor. Gün içinde önemli kararlar alacaksanız yeniayı beklemekte fayda var. Arkadaşlarınızın parasal konularda sizi yanlış etkilemesine, kandırmasına izin vermeyin.




İkizler Burcu: Bugün eviniz ve aile ortamlarınızda önemli karar ve başlangıçlarınızı yapmak için yeniayı bekleyin. Kariyer oluşumlarınızın veya ailevi düşüncelerin özel hayatınız üzerine yansımaları gerçekçi olmayacak.




Yengeç Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle beraber vakit geçirebilir, kısa vadeli planlar içinde bulunabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanların iş konularında sizi yanıltmasına izin vermeyin. Seyahatlerde zehirlenmelere dikkat.




Aslan Burcu: Maddi konularla haftaya giriş yapacaksınız. Bugün harcamalarınız sizi kolay sinirlendirebilir. Bazı olaylar ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Özel hayatınızda kansırılmalara açıksınız.




Başak Burcu: Hayatınızla ilgili kararların hızlandığı bir dönem içindesiniz. Önemli kararlarınızı yarından sonraki yeniayda devreye sokun. Özel hayatınızdaki karmaşa ve kararsızlıklar en çok ev hayatınızı etkileyecek.




Terazi Burcu: Bu aralar hayatınızla ilgili bir çok konuda kendinizi isteksiz ve enerjisiz hissediyorsunuz. Birkaç gün sonra yenilikler sizinle. İş karmaşaları ve belirsizlikleri bugün iletişiminizi bozabilir.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve daha çok gruplar içinde olacaksınız. Aşk hayatınızda kafanızı karıştıran durumlar, harekete geçmenizi engelleyebilir. Durumlar aldatıcı, gerçekçilkten uzaklaşmayın, riskten kaçının.




Yay Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu kalabalık ortam ve yerlerde harcayabilirsiniz. Çok fazla hareketli olmanıza gerek olmayacak. Aile hayatınızdaki karmaşa ve karışıklıklar harekete geçmenizi zorlaştırabilir.




Oğlak Burcu: Gündeminizde olan bir seyahatle ilgili hazırlıklarınızı bugün tamamlayabilirsiniz. Bugün iletişimsel konularda yaşayacağınız bazı karmaşa ve karışıklıklar kolay hareket etmenizi engelleyebilir. Yakın çevrenize dikkat edin.




Kova Burcu: Bugün iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için kolay harekete geçeceksiniz. Ortaklaşa para harcamalarınızda bazı şeyleri gözden geçirmekten korkmayın. Parasal karmaşalar, sosyal hayatınızı olumsuz etkileyebilir.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınıza odaklanacaksınız. Taşınma veya özel hayatınızla ilgili konulardaki kararlarınızı Çarşamba gününe bırakın. Hayat karasızlıklarınız sizi en çok kariyerinizde etkileyecek aman dikkat.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR