Bugün gün içinde keyfimiz yüksek çalışacak. Duygularımızda abartılı ve çoşkulu yönlerimiz ortaya çıkabilir. Öğlen saatlerinde esnekliğimiz artacak. Değişik ve farklı olan herşey bizi duygusal olarak daha fazla heyecanlandırabilir. Akşam saatlerindeyse bazı tatminsizlikler devreye girebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, düşünceli, sezgili, lider bir insansınız. Başkalarını yönetmeye çalışmak en büyük kusurunuz. İyi bir eğitimle, kendinize güvenen tarafları birleştirirseniz, başarı kaçınılmaz olacak. Bu sene, şansınız bir çok konuda yüksek ama duygusal konularda bazı zorlanmalar oluşabilir.




Koç Burcu: Aşk hayatınızda kalbiniz deli gibi çarpıyor olabilir. Bugün hislerinizi çok abartmamaya çalışın. Özellikle spor yapanlar abartıdan uzak durmalılar. Esnek oluşunuz sizi daha iyi biri yapıyor.




Boğa Burcu: Eviniz ve ailenize bu kadar odaklanmak sizi daha güvenli kılabilir ama yine de dış eğlencelerden de eksik kalmayın. Düşündüklerinizi tavırlarınıza ve alışkanlıklarınıza aktarabilmek için harika birgün.




İkizler Burcu: Yakın çevre sorumluluklarınızı bugün rahat halledeceksiniz. Hatta onlarla gireceğiniz plan ve programlar sosyalliğinizi arttırabilir. Konuşmalarınızda abartıdan kaçının.




Yengeç Burcu: Sahip olduklarınızın değerini kesinlikle bileceğiniz ve kendinizi maddi anlamda güvende hissedeceğiniz birgün olabilir. Bu fazla güven fazla harcamalara sebebiyet vermesin.




Aslan Burcu: Hayatınızdaki güzel oluşumlar, zor bir dönemden sonra yüzünüzü iyice güldürüyor. Bugün duygusal olarak keyfinize diyecek olmayabilir. Kendinizi daha fazla geliştirmek isteyeceksiniz.




Başak Burcu: Maneviyat testlerinizi aşmak sizi bir adım daha ileriye taşıyor. Bugün gün içinde mutluluğunuzu kendi ellerinizle bozmayın. yakın çevrenizdekilerin dediklerine aldırmayın.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız sizin için çok değerli ve bugün bunu bir kez daha anlayacaksınız. Özel ilişkinizi onlarla bir arada olacağınız ortamlarda rahatça yaşayacaksınız. Olayların para kısmına takılmayın.




Akrep Burcu: Hayatınız için sorumluluklarınız artarken, diğer yandan hayatın tadını çıkarmasını iyi bileceksiniz. Sabah saatlerinde iş hayatınızda veya toplum önünde şansınız yüksek olacak.




Yay Burcu: Bugün daha az tanıdığınız insanlarla sabah ve öğlen saatlerinde keyfiniz ve paylaşımlarınız yüksek olabilir. Uzklardan güzel haberler alabilirsiniz. hayatın size gülümsediğini unutmayın.




Oğlak Burcu: Parasal konularda özellikle sabah saatlerinde keyfiniz yüksek çalışacak. Bu da bugün para harcamalarınızı kontrolsüz kılabilir. Ailenize karşı elinizden geleni ardına koymayacaksınız.




Kova Burcu: İş alanlarınızda alacağınız sorumluluklar, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Yine de bugün sevdiğiniz insanla sosyalleşmek ve mutlu olmak isteyeceksiniz.




Balık Burcu: İş ve sağlık alanlarınızda bu Cumartesi bazı abartılar devrede olabilir. Yeme, içme ve hayattan aldığınız keyfin en tepede olması muhtemel. Gelecek sorumluluklarınızın eğlencenizi gölgelemesine izin vermeyin.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR