Bugün iletişimimiz hızlı olacak yalnız akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli tanışmalar, görüşmeler ve toplantılarımızı yarına bırakmakta fayda olacak. Akşam saatlerinde kadın, erkek ilişkilerine dikkat etmemiz gerekebilir. Bazı duygusal çatışmalar oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, sempatik, sevimli, çok yönlü ve yetenekli bir insansınız. Macera seven ruhunuzu her anlamda iyi beslemeli ve dış etkenlerden bağımsız kararlar vermelisiniz. Sempatik yönünüzle her tür insanla çok kolay anlaşabilirsiniz. Bu sene, iletişimsel konularda şansınız yüksek akacak.




Koç Burcu: Çevrenizdeki insanlarla iletişimi arttırmaya odaklanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle tartışırken, ısrarcı olmak sizi bu aralar yoruyor. Her zaman, herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz.




Boğa Burcu: Maddi konularda ki gelişmelere rağmen yine de, harcamalarınız konusunda kendinize güveniniz az. Programlı ve hesaplı hareket ederken, kendinize fazla yüklenmemeye gayret edin.




İkizler Burcu: Keşif ve keyif bugünün anahtar kelimeleri olabilir. Yeni yerler gezmek, farklı mekanları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınızda bazı sorunlar oluşabilir.




Yengeç Burcu: Sizi bugün yavaşlatan şey, sadece motivasyon eksiklikleri. Zihninizi tek bir noktada toplamakta zorlanabiliyorsunuz. İşinizi seviyor olmanıza rağmen bugün iş ortamlarında, kendinizi işe vermek kolay olmayabilir.




Aslan Burcu: Pek çok insanı bir araya toplayan aktiviteler ve çeşitli organizasyonlar sizi kendine çekiyor olabilir. Değişik ortamlarda ve yeni yerlerde, ilginizi çekebilecek farklı insanlarla tanışabilirsiniz.




Başak Burcu: Mesai saatlerinde hem motivasyonunuzu, hem de konsantrasyonunuz yüksek tutmaya gayret etmelisiniz. Güzel haberler alma ihtimaliniz olsa da siz, bunlarla tatmin olmakta zorlanıyorsunuz.




Terazi Burcu: Uzaklardan alacağınız bir takım haberler sizi mutlu etmeye yetecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz ilişkilerde, bazı kişilerle anlaşmak ve uyum içinde ilerlemek bugün için sıkıntılı görünüyor.




Akrep Burcu: Maddi konulardaki gelişmelere dikkat etmelisiniz. Banka işlemlerinizi, gerekli havale ve alım satım işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Para kazanma arzunuz her zamankinden de yüksek olacak.




Yay Burcu: Partnerinizle beraber olduğunuz zamanlar gün boyunca sizi mutlu etmeye yetebilir. Onu yeterince göremeseniz bile, varlığını hissetmek size iyi gelecek. Bu memnuniyetinize rağmen, ufak tefek pürüzlere hazırlıklı olun.




Oğlak Burcu: İş hayatınızda güzel şanslara sahipsiniz. Bu şans kapılarını değerlendirmek ise size kalıyor. Girdiğiniz bir projede, emek verdiğiniz bir çalışmada yaptığınız işin sonuçları sizi tatmin edecek.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda, sevdiğiniz kişiye duyduğunuz duygularınız yoğunlaşıyor. Coşkulu bir tavrınız olabilir. Sosyal ortamlarda ise, kurduğunuz ilişkiler sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.




Balık Burcu: İlginizin ve zamanınızın büyük bir bölümünü aile ortamlarındaki aktivitelere yöneltebilirsiniz. Sosyal aktivitelerden biraz uzak durmak ve evinizde, güvenli ortamınızda olmak isteyebilirsiniz.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR