Bugün sabah saatlerinde ilişkilerimize ve hayata yaklaşımımızda mantığımız daha ön planda olurken, öğlen saatlerinden sonra duygusal ve derinlik isteyen konu ve olaylar öne çıkmaya başlayacak. Günün öğleden sonraki kısmı daha olumlu ve keyifli. Bu yüzden önemli işlerimizi sabah yapmak yerine öğlen ve sonrası yapmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir işi hemen başlatıp, çabuk sıkılıyorsunuz. Hayatınızda önemli başarılar elde etmek için birişi bitirmeden, diğer işe başlamamayı öğrenmelisiniz. Çekici kişiliğinizle insanları etkilemeniz çok kolay ve çevreniz size çok yardımcı olacak. Yeteneklerinizi iyi organize ederseniz büyük başarılara imza atmanız kaçınılmaz. Bu sene, sosyal çevre ilişkilerinize dikkat edin.




Koç Burcu: Bugün uzaklardan alacağınız sürpriz haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Hayata esnek yaklaştığınız her an sizi daha da yukarılara taşıyacak. Bir seyahat, eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir.




Boğa Burcu: Sevgiliniz varsa onunla ilgilenecek, aşkınızı tazelemek için güzel bir zaman geçireceksiniz. Enerjinizi elinizden geldiğince kadar kontrol ederseniz, daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde özellikle sosyal ortamlarda değişik, farklı ve sürprizlerle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında bir insanla tanışabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Ebeveyn olmanın sorumluluklarını ve güzelliklerini aynı anda yaşayabilirsiniz. Bugün göz önünde olacağınız yerlerde sıra dışı ve heyecan dolu bir gün sizi bekliyor. Bu güzel gelişmeler, geleceğinizi daha da aydınlatacak.




Aslan Burcu: Çalışma hayatınız her ne kadar sizi yorgun düşürse de dışarıda oldukça enerjik görünüyorsunuz. Özel yaşantınızda değişik ortamlarda enerjiniz yüksek ve esnek olacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız sürpriz bir seyahat ilişkinizi heyecanlandırabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızdaki sıkıntınızı ve özgürlük duygunuzu karşı tarafla paylaşmadan işin içinden çıkamayabilirsiniz. Çünkü bu insan sevgiliniz bile olsa hissettiklerinizi dile getirmediğiniz taktirde göremeyebilir, anlayamayabilir.




Terazi Burcu: İş konularında sabırsızlığınızı üzerinizden atmanız gerekecek. Bu aralar fena bir şekilde üzerinize yapışmış vaziyette. Ayrıca bugün yakın çevrenizle ve sevdiğiniz insanla beraber farklı planlar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: İletişiminiz gün boyunca yüksek olacak, sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin. Kendinize olan güveni, yeniden kazanmak için fırsat dolu bir gün sizi bekliyor. Bu aralar hayatınız inanılmaz bir değişim içinde.




Yay Burcu: Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Aktif olduğunuz bugünlerde, kendi işleriniz dışında başka alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor.




Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Araştırma yapmak, gezmek ve farklı yerler görmek için harika bir gün.




Kova Burcu: Arkadaş çevrenizle beraber yapacağınız keyifli organizasyonlar bugün kendini gösterecek. Sürpriz eğlencelere ve olaylara sosyal ortamlarda açık olun. Sizi ilginç ve bir o kadar keyifli anlar bekliyor olacak.




Balık Burcu: Bugün farklı, rahat ve paylaşımcı tavırlarınızı, tanıdığınız- tanımadığınız herkese rahatlıkla gösterebilirsiniz. Ruh haliniz her ne kadar pozitif görünse de çalışma hayatınızda küçük pürüzler olabilir











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR