Bugün bize keyif ve zevk veren işlerin, kişisel bağlantılarımızın peşine düşebiliriz. Duygusal olarak sorumluluklarımızı bilerek hareket edeceğiz. Güçlü ve etkili yapımızla bugün birçok işimizi rahat halletmeye ve keyfimizi ön plana çıkartmaya yatkın olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinden emin, güvenilir ve kültürlü bir insansınız. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, sezgileriniz hep devrede olsun. Tartışmalardan keyif alıyorsunuz. Ailenize ve yuvanıza olan düşkünlüğünüz sizi bazı kararlar alırken duygusal yapıyor. Bu sene, güzel ilişkiler ve iş bağlantıları devrede.




Koç Burcu: Günlük koşturmalarınız ve tamamlamanız gereken işleriniz devrede olacak sevgili koçlar. Özel hayatınızda ılımlı adımlar atmayı öğrenmeli ve gereksiz kaprislerinizle karşı tarafı zorlamamalısınız.




Boğa Burcu: Girişeceğiniz işlerde yaşam canlılığınız yüksek olabilir. Özellikle ortaklaşa yapılacak her tür işten daha büyük bir keyif alacaksınız. Bugün sevme ve sevilme ihtiyacınızın arttığını göreceksiniz.




İkizler Burcu: Ailevi konu ve olaylar bugün daha fazla ilginizi çekecek. Bugün herşeyi evinizden organize edebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir.




Yengeç Burcu: Sıkı gözlem ve iletişim hızlılığıyla gününüze odaklı olacaksınız. Bugün bir çok konuda, yakın çevrenize, etrafınıza kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Beraber geçirilecek vakitler sizi mutlu kılabilir.




Aslan Burcu: Gün içinde parasal konular, sahip olacağınız değerler kafanızı kurcalayabilir. Aile hayatınız için biriktirdiğiniz veya harcayacağınız paradan mutluluk duyacaksınız.




Başak Burcu: Güne enerjik ve yakın çevrenizle yapacağınız kısa planlarla başlayacaksınız. Sabah saatlerinde yapacağınız birkaç telefon konuşması sonucunda kısa planlarınızı devreye sokacaksınız.




Terazi Burcu: Olayların nedeni ve niçiniyle ilgilendiğiniz, dış dünyada yaşanılanları çok da merak etmediğiniz bir gün içindesiniz sevgili teraziler. Maddi konularda elde ettikleriniz bugün size yeterli gelebilir.




Akrep Burcu: Çok isteksiz olsanız bile, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar bugün de devrede olacak. Bir işe başlarken problem yaşasanız bile, alıştıktan sonra işlerin tıkırında gitmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.




Yay Burcu: Diğer insanlarla kurduğunuz düzgün ilişkiler, oldukça işinize yarayabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşamaya açık bir gün olacak. Çevrenizi anladığınız kadar kendi sevdiğiniz insanları da anlamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün bulunacağınız yerlerde, grupsal işlerinizi kolay halledeceksiniz. Tek başınıza iş bitirmektense, birlikten kuvvet doğar misali, diğer insanlarla ortak hareket edebilirsiniz.




Kova Burcu: İş alanlarınız için parasal konularda bu aralar güzel destekler altındasınız. İletişiminizdeki elektrikli hava, sizi daha az tanıyan insanlarla zaman zaman gerilimlere neden olacak.




Balık Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları devrede olabilir. Ortağınızla iş seyahatlerinizi planlayabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Eşinizle parasal konularda sürtüşmeler içinde olabilirsiniz.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR