Bugün gökyüzünde oluşan merkür- mars karşıtlığı, bizi savaşkan kılabilir. Savaşır ve kavga eder gibi konuşmalarımız ön plana çıkabilir. Buna en fazla fikirlerimizi ortaya koyarken dikkat etmemiz gerekecek. Sinirli, iğneleyici ve direkt karşı tarafı kışkırtan tavırlardan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, akıllı, cesur, lider ve girişken bir insansınız. Bu özellikleriniz iş hayatınızda size güzel başarılar kazandırabilir. İnatçı ve dikkafalı yönlerinizi biraz dengelemeniz başarınızı daha da pekiştirebilir. 30’lu yaşlardan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ikinci bir iş alanı yaratabilir. Bu sene, sinirli olmamaya özen gösterin. Gayretli yapınızla önemli işler oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları sizi kolay sinirlendirebilir. Kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Anlayışsızlıklardan uzak durun yoksa bugün kavgalar gündeminizden eksik olmayacak.




Boğa Burcu: Enerjinizi düşük hissettiğinizden başkası için uğraşmak sizi zorlayabilir. Bugün iş hayatınızda beraber iş yaptığınız insanlarla bazı sürtüşmelere açık olacaksınız. Sinirli davranmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Güzel iş görüşmeleri, konuşmaları gündemde yalnız sosyal ortamlarda çabuk sinirlenmelere açık olacaksınız. Bazı arkadaşlarınızın konuşmaları sizi sinirlendirebilir.




Yengeç Burcu: Hırsınıza sahip çıkmalı, olayları birkaç yönden değerlendirmelisiniz. Bugün iş ortamınızdaki baız konuşmalar sizi sinirlendirebilir. Hırsınızı ailenizden çıkarmamaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün fikirlerinizi ortaya koyarken oldukça sinirli ve tepkisel olabilirsiniz. İnsanların sizi ikna etmeleri kolay değil, herkesin söylediklerine hemen inanmayacaksınız.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar ve işler devrede olabilir. Bağlantılarınız bugün güçlü akacak. Maddi konularda çabuk tepki vermeye açık olacaksınız. Parasal konularda sizi kimse kandıramaz.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda bazı adımlarınız ve hareketleriniz, sevdiğiniz insanın sizi eleştirmesine ve size laf sokmasına neden olabilir. Anlayışsızlıklardan kaçının.




Akrep Burcu: Bugün rahat ve keyifli ortamlara akmak isterken, iş hayatınızın yoğunluğundan buna fırsat bulamayabilirsiniz. Bu aralar iş hayatınızda bazı konuşmaları bugün gözünüzde büyütebilir. Kimseyle kavga etmemeye çalışın.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve özel hayatınızla ilgili konularda kolay ikna olmayacak ve hemen sinirlenmeye meyilli olacaksınız. Aşkınızla olan ilişkiniz sosyal ortamlarda bazı sorunlara neden olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün aile ortamlarınızda veya iş hayatınızda bazı zorlanmalara açık olacaksınız. Ailevi bazı konuşmalar sizi sinirlendirebilir. Biraz daha düşünerek hareket etmeye çalışın.




Kova Burcu: Bugün fikirsel olarak, düşüncelerinizde kolay sinirlenmelere açık olacaksınız. başkaları sizi kolay ikna edemeyecek ve konuşmalarınızda iğnelemelere meyilli olacaksınız.




Balık Burcu: Kafanızı iş alanlarınıza takmamaya çalışın. Bugün maddi konularda çabuk tepki göstermeye ve sinirlenmeye meyillisiniz. Parasal konuları bu dönemde iyi bir şekilde idare etmeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR