Bugün oluşan Dolunayla beraber hayatımıza etki etmeyen konuları, kişileri bırakma enerjisi devrede olacak. Boğa burcu biriktirmek ve sahip olmak dürtüsüyle ilerlerken, dünyevi elde ettikleriyle değerini görmek ister. Şu an Güneş Boğa burcunda ilerliyor, onun tam karşıt burcu olan Akrep burcunda hareket eden Ay’la birlikte oluşturdukları Dolunayda hem parasal konularda, hem de ilişkilerimizde önemli kararlarla, sonuçlarla karşılaşabiliriz. Bırakmak, terketmek, salıvermek, içimizde tutmamak, duygusal birikimlerin kurbanı olmamak bu Dolunay’da dikkat etmemiz gereken konuların başında geliyor. Yaptığımız işlerin duygusal tatminini sorgulayabiliriz. Unutmak ve affetmek enerjisine yoğunlaşmak bizi ve ruhumuzu zararlardan koruyabilir.Yine Dolunay günü enerjimiz yanlış ve düşük çalışabilir. Girişimlerimizde yanıltıcı adımlardan uzak durmalı, bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirmeli, ilaçlardan, madde bağımlılıklarından medet ummamalıyız. Vücudumuzu çok zorlamamamız gereken günler içindeyiz. Akciğer, solunum yolu iltihapları, astım, sinirsel gerginlikler, omuz, kollar, bacaklarda eklem rahatsızlıklarına dikkat edelim. Yine bu etki yaratıcılığımızı arttırırken, başkaları için kendimizi olur olmadık durumlara düşürmeyi de gösterir, kısa vadeli işlerimizde dikkatli olmalıyız..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çok yönlü, yetenekli, sezgili, inatçı, zeki bir kişiliğe sahipsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirseniz altından kalkamayacağınız hiç bir iş olmaz. Dikkatsiz hareketleriniz kazalara davetiye çıkarabilir. Bu sene, özel ilişkileriniz önemli olacak. Yaratıcılığınız artabilir.




Koç Burcu: Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Birkaç gün boyunca ortak para ödemeleriniz, harcamalarınız, hesaplarınızda hassaslıklar ve duygusal zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevre girişimlerinizde kandırılma ve aldatılma ihtimaline karşı uyanık olun.




Boğa Burcu: Dolunay, özel ilişkilerinizde hassaslıklara neden olabilir. Bu dolunayda birebir ilişkileriniz, ortaklaşa işlerinizde önemli sonuçlar ve kararlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı adım atacağınız işlerinizde parasal olarak sosyal çevrenizdeki insanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.




İkizler Burcu: İş hayatınızda, beraber çalıştığınız insanların çalışma koşullarında duygusal temalara ve hassaslıklara karşı hazırlıklı olun. Sağlığınızla ilgili konularda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kişilerin, girişimleriniz konusunda sizi yanıltmasına izin vermeyin.




Yengeç Burcu: Dolunay’la birlikte aşk hayatınızda önem kazanıyor. Arkadaşlarınızın çöpçatanlıklarıyla karşılaşabilir, gireceğiniz çevrelerde aşkın karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa bu dolunayda onunla veya varsa çocuğunuzla ilgilenmelisiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evinize ve düzeninize önem vermelisiniz. Bu alanda önemli duygusal kararlar alabilirsiniz. Başka bir yere yerleşmenin kararı da devrede olabilir. Bir yandan da bu dönemde bir sosyal aktiviteye yazılırsanız yanıltıcı sonuçlar alabilirsiniz.




Başak Burcu: Dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar ve olayların sizi bir noktada rahat bırakmadığını göreceksiniz. İş hayatınızdaki girişimlerinizde ortaklarınızdan veya partnerinizden alacağınız tavsiyeler yanıltıcı olabilir.




Terazi Burcu: Bu Dolunayda elinize bir para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Alacak-verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın. Yabancılarla yapılacak işlerde veya seyahatlerde işin etkisine çok kolay kapılabilirsiniz. Yanıltıcı etkiler devrede olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.




Akrep Burcu: Dolunay, sizin kişisel alanınızda oluşacak. Özel hayatınıza bu kadar kanalize olmuş bir dönemdeyken Dolunay’da kendi hayatınızla ilgili önemli karşınıza gelebilir. Bu kararlar duygusal içerikli olabilir. Ortak parasal işleriniz de bu dolunayda yanılma etkisine karşı hazırlıklı olun.




Yay Burcu: Dolunay, beklenmedik bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Sıkıntı ve problemlerin derinliğine ulaşacaksınız ya da beklenmedik şekilde bir olaydaki sır perdesi aralanacak. Beklenmedik, kadersel birtakım oluşumlar bu Dolunay’da etrafınızda cereyan edebilir.




Oğlak Burcu: Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda biraz hassaslıklar, zaman zaman sıkıntılar, problemler yaşamaya meyillisiniz. Sosyal çevrenizin hareketliliği yüzünden; özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalmamaya dikkat edin. Yanıltıcı etkiler de devrede.




Kova Burcu: Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Yine satış, reklam, pazarlama, tanıtımla ilgili işlerinizde güzel ilişkiler, güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız. Aniden ortaya çıkacak bir iş, karşınıza gelebilir. Yine riskli işlerden kaçınmakta fayda var.




Balık Burcu: Dolunay, sizin seyahat, hukuksal işler ve yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay ile beraber uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Düşüncelerinizde gelgitler yaşayacaksınız. Parasal getirilere odaklanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR