Bugün ilişkilerimiz önem kazanıyor. Bir yandan Jüpiter’den alacağımız olumlu etkilerle abartma ve aşırı iyimser etkilerle harekete geçebiliriz, diğer yandan Neptün den alacağımız zor açılarla ilişkilerimizde hayalkırıklıkları ve sorunlar yüzeye çıkabilir. Karşımıza ilişki veya iş konularında bir teklif gelirse, şartların gerçekçi olup olmadığını kontrol etmekte fayda olacak. İyimser adımlar, düşünmeden, fedakarca hareket etmemize ve sonucunda hayalkırıklıklarına neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, temiz, çekingen, sanata düşkün bir insansınız. Edebiyata, sanata ve müziğe aşırı bir düşkünlüğünüz olabilir. Yüksek kültüre hayransınız ve kendinizi bu konularda geliştirmeye adamışsınız. Bu sene evinizde ve işlerinizde bolluğunuz yüksek olacak. İlişkilerinize dikkat edin.




Koç Burcu: Seyahatlerde veya dış ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Partnerinizle birlikte seyahatte, tatilde veya dış ortamlarda güzel işbirliklerine ve tekliflere açıksınız.




Boğa Burcu: İşinizde kaynaklarınızı etkili ve düzgün bir şekilde kullanmasını bilecek, parasal konularda karşınıza çıkacak fırsatları değerlendireceksiniz. Yalnız bu süreçte gerçekçi adımlardan uzaklaşmamaya çalışın.




İkizler Burcu: Hayatınızda biri varsa onunla beraber mutluluğunuzu arttıracak, ilişkinizi geliştireceksiniz. Yalnız iş ilişkilerine bağlı konularda bazı sıkıntılar ve hayalkırıklıkları oluşabilir. Sevdiğinizin ailesiyle bazı sorunlara dikkat edin.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki davranışlarınız sayesinde beraber çalıştığınız kişilerin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Aile hayatınız için yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk yüklenmemeye çalışın.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda keyifli konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini göreceksiniz. Yine de bugüne denk gelen ilişkiler, biraz da hayal kırıklığı olabilir. Buna karşı da dikkat etmekte fayda var.




Başak Burcu: İstediğiniz evin teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda güzel teklifler, güzel açılımlar, güzel şanslar var. Böyle bir teklif karşınıza geldiğinde şartları çok iyi bir şekilde konuşmaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz, hayat yolunda size yeni şanslar ve fırsatlar getirebilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanında güzel teklifler ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Akrep Burcu: Maddi konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yine de riskli adımlar atmaktan uzak durun. Spekülatif işlerle uğraşıyorsanız, dövize dayalı birtakım girişimleriniz varsa bu süreçte dikkatli adımlar atın.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizdeki bir insandan alacağınız özel ya da iş teklifi sizi çok mutlu edebilir ama bir yandan da bu, özel hayatınız için gelecek bir teklifse hayal kırıklıklarına da açık olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Geri planda durduğunuz, çok fazla ön plana çıkmadığınız işlerde çok güzel teklifler karşınıza çıkabilir. Yakın çevre iletişiminize dikkat etmelisiniz. Bazı hayal kırıklıkları, iletişim sıkıntıları karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Sosyal çevrelerinizde, arkadaşlık ilişkilerinizde yeni tanışacağınız insanlardan yana çok güzel teklifler karşınıza gelebilir. parasal konularda kolay kandırılmalara meyilli olacaksınız.




Balık Burcu: Kariyerinizde çok güzel parasal bir iş karşınıza gelebilir. Bu iş karşınıza geldiğinde hayalci olmamaya özen gösterin, şartlarını iyi soruşturun çünkü kararsız yapınızla çok çabuk kanmaya açıksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR