Haftaya astrolojide önem verdiğimiz iki gezegenin oluşturdukları dik açıyla başlıyoruz. Bu hafta en yorucu, en zorlayıcı, en kısıtlayıcı ve en daraltıcı haftalardan bir tanesi. Hem dolunaydan aldığımız etkiler, hem venüsün aslan burcunda gerilemesi, hem de jüpiter ve satürnün dik açısı, haftaiçinde devreye giren venüs- merkür satürn dik açılarıyla birlikte bu hafta biraz sıkıntı ve sorunlar karşımızda olabilir. Cuma günü itibarıyla hem iletişimsel, hem de enerji olarak daha etkili ve ferah bir sürece merhaba diyeceğiz. Herkese iyi haftalar...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. Zor koşullarda denemekten asla vazgeçmeyin çünkü siz olayları kovaladıkça şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, hayatınızda bazı daralmalar ve sorunlara hazır olmalısınız.




Koç Burcu: Haftaya biraz isteksiz ve geçmişe yönelik duygularınız yoğun olarak başlayabilirsiniz. Aşk, eğlence veya çocuğunuz için üstlendiğiniz parasal harcamalarda bir takım sıkıntılar ve sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. İlişkinizde daralmalara açık olun.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda keyfinizin, bolluğunuzun bazı sorumluluklarınız yüzünden azaldığını ve daraldığını düşünebilirsiniz. Partnerinizle bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Konuşarak ve anlaşarak çözümler üretebilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler ve iletişimde bu hafta bazı sıkıntılar ve sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Yine sağlık sorunları ve iş sorumlulukları bazı işlerinizde ve ilişkilerinizde daralmalar yaşamanıza neden olabilir.




Yengeç Burcu: Maddi anlamda güzel gelişmeler olsa bile bu hafta parasal olarak risk almaktan uzak durun. Harcamalarınızda biraz daralmalar ve kısıtlamalar devreye girecek. Uzak çevrenizden alacağınız haberler daha derli toplu hareket etmeniz gerektiğini size gösterecek.




Aslan Burcu: Kişisel zevkleriniz ve keyfiniz bu hafta ailevi sorumluluklarınız nedeniyle bazı noktalarda azalabilir ve kısıtlanabilir. Kendinizi bir fanus içinde gibi hissedebilirsiniz. Abartıyı hayatınızda azalttığınız müddetçe çıkışınız daha kolay görünüyor.




Başak Burcu: Yakın çevre sorumluluklarınız ve hayatı negatif algılama süreciniz kendiniz ve ruhunuzla olan bağlantınızı kısarak, zorlanmalara sebep olabilir. Etrafınızdaki insnalarla ilişkinizi daraltmak ve bazı kişilerle sınırlı tutmak isteyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Maddi sorumluluklarınız ve parayı ele alış şekliniz bu hafta sosyal ortamlarda veya geleceğinize yönelik işlerinizde bir takım sıkıntılara veya sorunlara neden olabilir. Davet veya organizasyonlarda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Hayatı sorumlu ve ciddi algılamanız veya önemli kararları devreye sokmanız iş ve kariyer hayatınızda bazı kısılmaları ve daralmaları beraberinde getirebilir. İş küçülmelerini kişisel olarak algılamamalısınız.




Yay Burcu: Hayatınızın kontrolünün elinizde olmaması bazı beklenmedik olayları hayatınıza davet edebilir. Seyahat, eğitim, medya veya ticaret işleriğnizde bazı sıkıntılara bu hafta açık olmalısınız.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa parasal hanenizde geleceğinize yönelik önemli sorumluluklar yüzünden bir takım daralmalar ve sıkıntılarla haftaya başlayabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla parasal konularda sorunlara hazırlıklı olun.




Kova Burcu: İş ve aile sorumluluklarınız bu hafta özel hayatınızı ve ortaklaşa işlerinizi etkileyebilir. Kariyeriniz türlü aşamalardan geçiyor, bu da ortaklaşa iş yaptığınız bazı kişilerle sizi zora sokabilir. Eşinizin ailesiyle ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz.




Balık Burcu: Uzun yollarda, tatilde veya yabancı yerlerde bazı sağlık gerilemelerine ve ufak tefek sıkıntılara açık olacaksınız. Bazı işlerinizde ertlenmeler, daralmalar ve sıkıntılar oluşabilir. İyimserliğinizi kaybetmemelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR